One Piece Forum-Serbia Registrujte se na nas One Piece Forum, uzivajte u dobrom drustvu, dobrim pricama i najboljem anime serijalu! |
|
| ♢Pristaniste | |
|
+9Makishima Mikoto Sarbon Illyrium Boa Hancock Coyote Starrk Hideki Dracule Mihawk Vash The Stampede Nekomamushi ⍟ 13 posters | |
Author | Message |
---|
Hideki
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 11:52 am | |
| Pirati su otišli, a on je imao dovoljno vremena da pripremi sve za polazak. Onu morsku travu sklonio je sa broda, a onda ga doveo do ivice pristaništa, na greškama je uvek učio tako da je ovog puta sve uradio što je tiše mogao. Poneo je dve one kutije iza kojih se skrivao pre par minuta. Ukrcao se na brod i zaveslao ka pučini. U jednoj je bio rum što je odložio sa strane, dok se u drugoj nalazila đulad.
"Ejh još topovi i opremljen sam potpuno."
Osmeh mu se pojavio na licu dok je gledao u Alvidin brod koji se polako smanjivao dok ga na kraju potpuno nije izgubio iz vida. Sada mu je još ostalo da dospe do sledećeg ostrva.
| |
| | | Sarbon Illyrium
Player Stats: Health: (500/1000) Energy: (500/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 4:13 pm | |
| I dalje zahvaćen tim lepim pogledom i sa sada već manjom dozom zatečenosti jer se polako vraćao sebi, Sarbon ih je slušao i slagao se sa njima da konačno zaplove. Sada je bilo potrebno rasporediti se ko će sa kim u čamac biti jer ih je dva bilo, a Jellala i Makishimu su i dalje čekali. Da ne bi bio egoističan misleći gde će on sedeti, na Boine reči je odgovorio sa osmehom i pogledom koji je uhvatio njene oči koje su na njega zastale i bile fiksirane.
Pa, neka dama odluči to i neka ona prvo sedne.
| |
| | | Mikoto
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 4:38 pm | |
| Bolje da krenemo sto pre Alvida bi mogla da dodje i ovde zato idemo na prvo najblize mesto koke naidjemo verujem da bi tu nasli malo bolju opremu od đuladi za top zato bolje krenimo bilo gdje bese ti Boa imas kucu ovde ? Sta mislis koje je mesto najjblize ? Tamo bi mogli da odsednemo i malo se smirimo koji dan a onda odatle pravac dalje i dalje dok ne usavrsimo borbu ovai brod je mali nemamo cime da ga opremimo treba nam mnogo novca i svega ne brinite za Jellala i Makishimu nisu deca umeju da se staraju o sebi ! Zato krenimo sto pre to bolje ocekuje nas dug put verovatno. (A onda pogleda u Sarbona i Bou te ponovo rece .) Znam da si ti kapetanica Boa i znas da te postujem dovoljno zato trebas da znas da bi trebali da krenemo sto pre zato molio bi te da me poslusas. (Nije htio da podceni Boin autoritet ali nije htio da zavrsi kao rob Marinaca ili da izazove borbu protiv Alvide a onda malo zastade te se nasmesi .) | |
| | | Boa Hancock
Player Stats: Health: (400/1000) Energy: (400/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 4:50 pm | |
| Boa je shvatila svaku Mikotovu reč. Nije smatrala da je to potcenjivanje. Baš naprotiv, nikad nije ni želela da bude neko ko će naredjivati drugima u svakoj situaciji. Zato se nasmešila i rekla: Pa, što se mene tiče, treba odmah da krećemo. Zviznula je jednom, što je bio znak zmiji da treba da dodje. Sada je sve počelo da se odvija jako brzo. Nije bilo puta nazad. Mogli su Alvidini da primete zmiju ili da predosete neku akciju tako da su morali brzo da kroče na čamac. Boa je ušla prva, bez razmišljanja i dala znak ostaloj dvojici da i oni udju. Za to vreme je DoMinJun već stigao do njih. Ulazite i krećemo na naš put! Nasmejala se vrlo zanosnim osmehom. Bila je nestrpljiva da krenu. | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 5:01 pm | |
| Kada su se našli kod čamca trebalo je požuriti, tako da je on njih dvoje samo saslušao i složio se sa njima. Zatim je Boa zviznula kako bi dala znak zmiji da dodje i potom je ušla u čamac. Sarbon je zakoračio napred ka čamcu i rekao je.
U redu, krećemo.
A zatim je ušao u čamac i seo pored Boe. | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 5:58 pm | |
| (Bilo mu je sve jasno nisu imali izbora nego odmah da krenu bio je uzbudjen a onda rece.) Uskacite ! (Malo primace camac tako da su svi usli a onda krenuse dok su jos bili blizu pristanista Mikoto rece Boi .) Ipak smo dovoljno ludi ludost jednako uspeh ! | |
| | | Boa Hancock
Player Stats: Health: (400/1000) Energy: (400/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 6:04 pm | |
| Boa se nasmejala. Bila je vrlo vesela. Takodje, bilo joj je drago što je Sarbon seo pored nje. Jako joj se svidjao Mikotov entuzijazam, ali ipak je u nekom kontekstu više sklopila kontakt sa Sarbonom. Želela je da podeli svoje utiske sa njima. Mazeći zmiju, rekla je: Ovo je početak našeg puta. Želim da se dogovorimo oko nekih dužnosti. Izjasnite se u čemu ste najbolji da bismo znali kako da rasporedimo sve poslove. | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 6:24 pm | |
| Čim su se svi smestili čamac je konačno zaplovio iz pristaništa. Sarbon je jasno primetio u njenim očima da joj je drago što je sedeo ispred nje, znao je jer je osećao isto a i dotakli se jer su sedeli jedno do drugog, a Mikoto je sedeo preko puta njih. Mazeći njenu zmiju Boa je govorila o rasporedu poslova, ko će šta raditi. On se nadovezao.
Sve zavisi kakve ćemo poslove raditi, sve u svemu kakav god da je posao koji treba raditi, radićemo a ono što ne znamo naučićemo. - govorio je kroz osmeh okrenut ka Boi, a zatim je usledilo pitanje - Pa, za sada je bitno znati kakve poslove ćemo raditi, imaš li neki plan sada kada smo krenuli, šta imaš na umu? Koji god da nam daš siguran sam da ćemo uspeti da ga izvršavamo.
Last edited by Sarbon Illyrium on Fri Nov 23, 2018 7:12 pm; edited 1 time in total | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: ♢Pristaniste Fri Nov 23, 2018 6:51 pm | |
| Zapravo dobra ideja verujem da niste znali ali ja sam iskustan kuvar znam lepo da kuvam ali sto se tice brzih taktiku tu sam onako nisam nesto zavidno dobar koliko kuvam znam da kazu ne veruj mrsavom kuvaru ali ipak bolje ista nego nista . (Nasmesi se a onda se malo opusti dok su bili na vodi jednostavno bilo je previse lepo more je bilo mirno mali talasi su udarali o bok camca kurs im je bio previse savrsen sve sto bi svaki pirat pozeleo vetar u ledjima .) Jedva cekam da malo odmorimo od ovog pitam se kako je Alvida prosla sa onim kolacima ? (Poce da se smeska a onda zapali cigaretu te malo protegnu ledja pazeci da se ne oklizne i upadne u vodu .) Pogledaj kako je lepo ovo more da covek ostane ovde i nikad se ne vrsti ne znam zasto nisam pre krenuo sa ovim . | |
| | | Makishima
Player Stats: Health: (200/1000) Energy: (200/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: ♢Pristaniste Mon Nov 26, 2018 8:18 pm | |
| U brodu, je pronasao, kao mali poklon od pomocnika, kovertu u kom se nalazila fina suma novca, koja mu definitivno nece biti na odmet.Nije ocekivao da ce obicni Makishimin pomocnik, ovoliko puno uciniti za njega.On je jedna od prvih osoba, koje je Makishima zgotivio, pored onih pirata, koji su ga tako reci izdali.Toliko od lepe bajke, nadao se da ce pronaci neko novo drustvo, i nastaviti svoje istrazivanje.Njegovi ciljevi ga dovode do Shells Towna, gde ce nastaviti svoju avanturu. | |
| | | Zeno
Player Stats: Health: (0/1000) Energy: (0/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: ♢Pristaniste Wed Dec 05, 2018 8:12 pm | |
| Sa malog broda silazi Zeno, momak sa crnom kosom obucen u tamnu odoru. Njegovo putovanje je pocelo i on sa odlucnoscu na licu posmatra to pristaniste. Naravno, njegovi ciljevi, kao i ciljevi svakog pirata su da stekne moc, bogatstvo i slavu, pa zato je odlucio da ce da se "baci" u svet u potrazi za tim. Odlucio je, plovice, bice clan jake posade, jer znao je da sam ne moze nista... Za pocetak ostalo mu je samo da se udruzi sa nekim. | |
| | | Spike Spiegel
| Subject: Re: ♢Pristaniste Mon Dec 10, 2018 11:54 am | |
| Višegodišnje putovanje svojim jedrenjakom, dovelo je usamljenog Spajka do ostrva Zore. Kako se isto približavalo njegovom horizontu, ustao je iz ležećeg položaja ne bi malo bolje bacio pogled na ovu, njemu novu, lokaciju. Izvadio je mapu sveta i proverio je kordinate. Izgleda da je malo skrenuo sa putanje i završio ovde. Držeći kompas u jednoj ruci, a kartu u drugoj. Izvukao je taj poslednji dim cigarete iz žutog filtera i pljunuo isti u beskrajno plavi okean oko kog je okružen već duži niz godina.
Iako nije imao vremena, niti resursa. Sebi je davao mnoštvo opravdanja kako bi se malo duže zadržao ovde. Presudno je bila činjenica da vetar, veoma snažan vetar duva njemu u leđa, i da će morati malo da se pomuči kako bi skrenuo svoj jedrenjak u prvobitan pravac.
Posle nekog vremena, nasukao se na pristanište. Spajk ne poseduje puno stvari, tako da su mu one najbitnije većinu vremena, u džepovima. Na sebi je uvek imao jedno te isto odelo, tabakeru u kom su mu se nalazile, naravno cigarete i upaljač. I poslednje, ali ne i najmanje važno. Memoar voljene, ali sad i već zaboravljene osobe. Pištolj sa ucrtanim inicijalima na rukohvatu. Verovatnu je i osoba iza tih inicijala razlog Spajkove volje za korišćenje istog.
Sišao je sa jedrenjaka, i bacio pogled na okruženje. | |
| | | Pedro
Player Stats: Health: (0/0) Energy: (0/0) Devil Energy: (0/0)
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:09 pm | |
| (posle par dana, Pedro konacno dolazi do ostrva zvanog "Down Island", seo je na jednu pomalo mokru klupicu preko puta tezgi, sa te lokacije razgledao je ovaj predivni grad, u kojem su se najcesce okupljali pirati, jer se ovde zapocinje njihovo putovanje.. Pre svega kako bih napustio ovo ostrvo i krenuo u pustolovinu, potreban mi je broj, imam nesto novca kod mene ali ne verujem da ce to biti dovoljno, govorio je Pedro dok je idalje razgledao grad, zanima me, da li ovde moze da se nadje neka dobra posada, sobzirom da sigurno ima pirata, ne sam da putujem svetom, mislim mogu, ali od toga nece biti nista dobro, potrebni su mi saborci kako bih se mogao osloniti na njih, kako bi mogli da zajedno prelazimo prepreke, i uzivamo u novoj eri pirata).. | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:26 pm | |
| (Posle dugackog putovanja, dosao sam do ostrva po imenu "Down Island". Razgledao sam malo okolo, video sam jednog lika, bio je leopard. Posto sam ja kuvar, ja volim da jedem leoparde, ali ovaj mi deluje groznog ukusa, tako da necu njega. Mozda bih mogao da ga upoznam, seo sam na klupu pored njega. Cekao sam da on napravi prvi korak, da vidim da li ce hteti da razgovara samnom, ako ne bude hteo, ja cu zapoceti razgovor.) | |
| | | Pedro
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:27 pm | |
| (dok sam sedeo i razmisljao kakve ce me to sve pustolovine cekati na putovanju, primetio sam kako me neki zlatokosi cudno gleda, bio je poprilicno smesnog izgleda, siguran sam da je ovde zbog necega, ali pitanje je zbog cega, nema mnogo ljudi koji imaju hrabrosti sesti pored mene, ipak sam ja covek zver iz Minko plemena, mozda ovaj i moze da posluzi da bude sa mnom u posadi, ali prvo moram saznati ko je to zapravo on, mozda je neki bedni marinac. Upitao sam ga)
Oj oj decko, zbog cega si seo pored mene? Nadam se da ne zelis batine..
(u planu sam imao da ga malo zastrasim, jer sam bio za velicinu veci od njega, medjutim imao je tu facu nekog bogatasa, ko zna odakle je, u lezecem polozaju sacekao sam njegov odgovor). | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:29 pm | |
| (Ovaj leopard lik mi se obratio. Pitanje koje je postavio je bilo vrlo cudno, misli da je neka faca, ili nesto slicno. Uzeo sam jednu cigaretu iz moje paklice, uzeo sam upaljac, a zatim je zapalio.)
Seo sam pored tebe jer necu da stojim. Batine mi nisu potrebne, ako me neko napadne, ja se branim, ali ako neko digne ruku na devojku, ubicu ga.
(Pusio sam svoju cigaru i strpljivo cekao sta ce da kaze ovaj lik.) | |
| | | Pedro
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:31 pm | |
| (sto sam vise pricao s njim delovao mi je zanimljivije, izgleda da veoma postuje zene, hahaha, to mi se svidja, takodje izgleda da je i on putovao poduze vreme i da zeli da se odmori, verovatno je i on pirat, ali mu idalje ne smem verovati, ko zna koje su njegove namere, pri sebi imam svoj cuveni mac, tako da se nicega ne bojim, niko me ne moze nadmasiti u borbi prsa u prsa, to je sigurno, neko vreme sam ga osmatrao te mu i nesto rekao)
Predstavi se.
(nadao sam se da je ovo neki posten covek, deluje mi smesno, a pogotovo te njegove obrve, neverovatno, no ipak ne sudim po izgledu, jer ocigledno nije ni on meni).. | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:33 pm | |
| (Vidim da ovaj lik ne voli bas da prica, svaki put kaze dve reci. Mozda ipak da ga skuvam, mozda bude ukusan.)
Normalno je da se prvo ti predstavis pa tek onda kazes nekom drugom, ali dobro. Ja sam Sanji Vinsmoke, kuvar. A ti si?
(Ovaj lik je malo dosadan, nista nije posebno u vezi njega, ponasa se kao covek, samo sto izgleda ko leopard. Povukao sam dim iz cigare i sacekao da ovaj lik da odgovor.) | |
| | | Pedro
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:34 pm | |
| (na svu srecu bio je donekle normalan, vinsmoke sanji, hmm, zanimljivo, ali kao da sam cuo to vinsmoke negde, nisam siguran gde.. Ohoho, kuvar, jako lepo, ako bi bili zajedno u posadi kuvao bi mi po celi dan, medjutim ima jedan problem, kako bi napustili ostrvo trebamo nasamariti ili poraziti onu debelu alvidiu, no nisam razmisljao o tome, siguran sam da cemo se snaci nekako, bilo bi nepristojno s moje strane da ga ignorisem te sam mu i odgovorio)
Pedro.
(rekao sam samo svoje ime, jer ne zelim da odkrivam svoje atribute, no siguran sam da je uocio mac na mojim ledjima, verovatno je shvatio da sam borac, no to nije sve, ja cak volim i da crtam mape, i time se bacim, no obicno crtam neke sitne mape koje se prodavaju za malu sumu novca, medjutim dovoljnu da se od toga zivi).. | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:38 pm | |
| (Barem se predstavio, mogao je da ignorise, tako bar vecina ljudi radi. Pogledao sam ga bolje, onda sam shvatio nesto cudno, ne znam kako nisam to primetio, ali on je zaista ruzan, o da, imao je i mac na ledjima. Mozda je jak, mozda mozemo da budemo prijatelji.)
Pedro, reci ti meni, zasto si ti ovde? Kakav si u borbi?
(Nadam se da me nece ignorisati, ipak je to sto jedino i mogu ocekivati od njega, ne deluje kao drustven lik. Povukao sam dim iz cigare, pogledao ga u oci, i saceo odgovor.)
| |
| | | Pedro
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:41 pm | |
| (na pocetku mi uopste nije delovao drustveno, ocekivao sam da ce biti agresivan, no ispao je prava dobrica, izgleda da sam pogresio sto sam pomislio da je marinac, sada sam siguran, pirat je, nema druge, blago sam se nasmejao, pogledao ga na par sekundi, te mu odgovorio na postavljena pitanja)
Ovde sam da bih pronasao svoju posadu i postao pirat.. Zainteresovao sam se za tebe, delujes mi zanimljivo. Sta mislis kakav sam u borbi? Haha..
(njegovo pitanje bilo je sasvim glupavo, mislim da je bilo ocigledno da mogu da ga pojedem u jednom grizu, ali ne zelim to da uradim, sigurno ne sada, kada sam pronasao jedinog prijatelja ovde u ovome "Down Islandu", bio sam veoma srecan sto sam pronasao novog prijatelja).. | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:45 pm | |
| (Zainteresovao se za mene, to je prvi put da cujem tako nesto od muske osobe. Svakako, ne znam kako da mu odgovorim na pitanje, pokusacu nesto.)
Izgleda da smo iz istih razloga ovde. To kako se boris, ja ne mogu da znam dok ne vidim. Inace, koliko ti imas godina? I oces li cigaru?
(Posto je meni izgorela cigara, uzeo sam novu, zapalio je, zatim sacekao da vidim sta ce Pedro reci.)
| |
| | | Pedro
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:46 pm | |
| (izgleda da poctenjuje moj sarm i boriclacki izgled, mozda se stvarno nikada nije borio pa ni ne moze da proceni, ko zna, ipak je on kuvar, moram ga razumeni, oni su uglavnom slabici i plasljivci, ali bi bilo lepo imati nekog kuvara u posadi, medjutim, mozda bi bilo bolje da ja nadjem neku posadu, i da se s njima sprijateljim, ni sam vise nisam siguran sta da uradim.. Uzdao sam se u svoje instikte i nastavio da razgovaram s ovim buzdovanom)
Ne pusim. Imam 23 godine, ti? | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:47 pm | |
| (Mlad je, malo dosadan, ipak valja imati jakog lika u posadi, ali ne znam da li je ovaj jak. Povukao sam dim iz cigare, zatm odgovorio na pitanje.)
Ti ne pusis, i ne krivim te, cigare stete ljudima, ali svakako, ja imam 21. godinu. Da li si nekad bio u nekoj posadi? Ako jesi, jesi li izbacen ili je posada pobijena?
(Moje procene o godinama ovog lika su bile preko 40 godina. Mlad je, snagu ne mogu da prepoznam, lai deluje da je jak.) | |
| | | Pedro
| Subject: Re: ♢Pristaniste Sat Jan 12, 2019 10:55 pm | |
| (posle recenice da imam 23 godine, pomalo me je cudno gledao, ali nema veze, ni ja ne bih rekao da sam tako mlad.. Iako zna da cigarete stete organizmu, idalje ih pusi, ko zna mozda pusi i neke druge stvari, u to nisam siguran, odgovorio sam mu)
Nikad nisam bio ni u kakvoj posadi. Zelim da oformim svoju ili da se pridruzim nekoj, ali nikako ne mogu naci neku posadu.. Ako zelis mozemo nas dvoje da se udruzimo i postanemo pirati. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: ♢Pristaniste | |
| |
| | | | ♢Pristaniste | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|