One Piece Forum-Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Piece Forum-Serbia

Registrujte se na nas One Piece Forum, uzivajte u dobrom drustvu, dobrim pricama i najboljem anime serijalu!

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Black Bird Tavern

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Black Bird Tavern - Page 2 ViRuwlK600/1000Black Bird Tavern - Page 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Energy Energy:
Black Bird Tavern - Page 2 ViRuwlK600/1000Black Bird Tavern - Page 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Devil Energy Devil Energy:

Black Bird Tavern - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 6:20 pm

(Mihawk se nasmejao i nastavio razgovor...)

"Hahaha, i meni je drago da sam upoznao fishman-a, i to pravog,
a jos je i normalan i nije cudoviste kao sto glasine govore..."

(Pozvao je konobaricu, ona ga nije cula prvi put, pa je MIhawk
mahnuo cim je uhvatio priliku. Videlo se da je bila u guzvi i da ce
doci cim usluzi ostale goste.)

"Imas li para da platis ovo? Meni su pare ostale na brodu, meh..
I sam sam debil sto ulazim negde bez novca..."

(Rekao je i nadao se da ce Zangetu imati nesto novca da plati...)
Back to top Go down
Zangetsu

Zangetsu

Player Stats:
Health:
Black Bird Tavern - Page 2 ViRuwlK0/0Black Bird Tavern - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Energy Energy:
Black Bird Tavern - Page 2 ViRuwlK0/0Black Bird Tavern - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/0)

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 6:27 pm

-Samo, prijateljski savjet, pazi se i emoj vise na fishmane da pacas podmetace.

Nasmijao se posmatrajuci sta ce uraditi ovaj. Naravno njegovo ponasanje je bilo smijesno Zangetsuu te se poceo glasno smijati. Nije znao kako da reaguje, ali nakon par sekundi izvadio je jednu kesicu sa novcem cekajuci konobaricu. Nakon sto je dosla za sto pitao je za cijenu i uredno platio. Jos uvijek se smijao jer nije ocekivao nesto ovako nemarno od clana mornarice... Ipak, svakome se moze desiti, pa je shvatio situaciju  prestao se smijati.

-Paa, Mihawk-san ovo je bilo zabavno. Da li cemo se jos malo druziti ili se rastajemo?
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 6:30 pm

(Mihawk je pomislio da je lud, izgleda da pivo remeti
Zangetsuovo pamcenje, ili mu remeti sluh...)

"Hejj, druze, da se nisi malo napio, malocas sam te pitao
da li imas para da platis ovo, da li me nisi cuo ili je ipak
pivo uticalo na to da zaboravis da mi odgovoris."

(Nasmejao se i cekao odgovor, nadao se da ce ga ovog puta
ovaj smotani fishman cuti i da ce izvaditi koju novcanicu iz dzepa
kako bi platili pivo koje su pili danas...)
Back to top Go down
Zangetsu

Zangetsu

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 6:38 pm

Zangetsu kao da se malo iznervirao zato sto Mihawk sumnja u njega te je ostro odbrusio sijecuci ga pogledom.

-Tebi je pivo pomutilo vid, zar nisi primjetio kada sam platio?

Zamisljeno je gledao u Mihawkov krstic koji se krio ispod jegovog sesira jer je Zangetsu ovoga puta stajao na nogama. Ruke su mu bile naslonjene na sto i gledao je u Mihawka namrsteno, ali shvativsi da je to veoma cudno ubrzo je bacio osmjeh. Mozda je ipak i njega zezao ovaj alkohol. Naravno, nije nista moglo normalno da prodje ovome fishmanu pa mu se pripilo pivo. Vidio je pivo bukvalno ispred svojih ociju...

Black Bird Tavern - Page 2 Superthumb

Last edited by Zangetsu on Thu Dec 27, 2018 6:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 6:45 pm

(Mihawk se okrenuo ka konobarici koja mu se smeskala, i pokazivala
mu vrecicu novca sto je znacilo da je sve okej i da je Zangetsu platio
sve. Mihawk se udario dva-tri puta po glavi a zatim je rekao...)

"Ahh.. Ma od piva je, ne znam sta mi je, nemoj mi zameriti, nisam
bas naspavan, svakako mislim da bi mi trebalo da se odmorim."

(Zatim je zevnuo, a nije stavio ruku na usta, ubrzo je shvatio da treba
to da uradi kako ne bi ispao nekulturan...)

"Ehh, rece da si odavde zar ne, imas li neki predlog gde bismo mogli
da odemo ili ocekujes da ja predlozim nesto?"

(Rekao je dok je spustao ruku sa usana, jedva je uspeo da izgovori
ono sto je hteo posto je zevao par sekundi...)
Back to top Go down
Zangetsu

Zangetsu

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 6:49 pm

Gledao je u Mihawka razmisljajuci da je veoma dobar i shvatajuci da se sa njim moze i ozbiljno pricati, cak i zapiti malo... Naime, bio je davno u ovome gradu tako da mu nije ostajalo nista nego da kaze koju recenicu.

-Proslo je mnogo od kad sam zadnji put bio ovdje, vjerujem da se sve promijenilo. Trazicemo zajedno, ako se slazes.

Gledao je stojeci i pozdravljajuci se sa poslugom iz krcme...
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 6:53 pm

"Hmm, u redu. Iskreno, ja sam ljubitelj prirode, odrastao sam u
divljini bez igde ikoga. Tako da mislim da treba da potrazimo neki
park ili bilo sta sto ima puno drveca, cveca, zivotinja i slicno."

(Dok je pricao ovo, kroz glavu su mu prolazile slike mesta na
kojem je ziveo. Kao da je jos uvek tamo, tako se osecao.)

"Pa, treba da krenemo pre mraka. Nego, da li je ovaj grad
stalno ovako miran? Za sada nisam video nista opasno, to mi
je jako sumnjivo."

(Rekao je dok je namestao sesir i polako koracao ka izlazu...)
Back to top Go down
Zangetsu

Zangetsu

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 8:36 pm

Nakon Mihawkovih rijeci Zangetsu se malo zamislio jer nije mogao odmah da se sjeti proslosti. Medjutim, ubrzo prekida tisinu i odgovara prijatelju.

-Ako me pamcenje dobro sluzi bila je neka manja banda koji su harali ovim gradom. Ipak, nije to bilo ozbiljno. Cuo sam jedne godine da su nestali, tako da vjerujem da je ovo sasvim normalno.

Gledao je u Mihawka, sad je tek nesto primjetio. Dvoumio se da li da pita, ali shvativsi da je i njega Mihawk pitao mnogo stvari, Zangetsu poce sa pricanjem.

-Imas veoma cudne oci. Volio bih da imam takve, pa se osjecam slobodno da pitam da li je to neka genetika?

Gledao je u krupne zlatne zjenice, bile su poput sokolovih.
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 8:47 pm

(Mihawk se zacudio njegovim pitanjem, stavise, nije ni
mogao da mu odgovori jer nije znao nistao o njegovim
roditeljima, porodici i tako dalje...)

"Iskreno ne znam, odrastao sam sam na jednom mestu koje
je kao raj na zemlji. Mnogi misle da to mesto ne postoji, ali ono
je stvarno i ja ne znam kako sam dospeo tamo."

(Kako se blizio vratima mogao je da primeti par poternica okacenih
na zid. Samo jedna od tih nekoliko ga je zainteresovala, rec j bila o
nekom klovnu Buggy-ju...)

Black Bird Tavern - Page 2 GZ7jb20

"Ma da li je to isti onaj klovan? Da li je to taj, cuo sam dosta prica o njemu..."
(Razmisljao je u sebi i skinuo je poster, stavio ga u dzep, a zatim se okrenuo
ka Zangetsu-u i rekao...)

"Pa, hocemo li?"
Back to top Go down
Zangetsu

Zangetsu

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitimeThu Dec 27, 2018 8:55 pm

-Odmah sam iza tebe.

Govorio je Zangetsu pokazujuci ka vratima i cekajuci da Mihawk prvi izadje. Zangetsu je krenuo za marincem i izlazivsi iz krcme ugledali su opet velike kuce. Zangetsu je sve zaboravio, te, posto nije znao sta da uradi i kuda da ide pogledao je ka Mihawku radoznalo. Cuo se laani vjetar koji probija kroz krosnje pune lisca, zvuk je bio nalik na pjesmu. Lijevom rukom se pocesao po desnom ramenu, pa prekrstivsi ruke, nasatavio je da lagano koraca gledajuci Mihawka.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Black Bird Tavern   Black Bird Tavern - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Black Bird Tavern
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2