Vash The Stampede
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Mikoto vs Vash Sun Jan 13, 2019 11:26 pm | |
| Vash i Mikoto su se nasli na sred prostrane livade i spremaju se za borbu.
,,Daj sve od sebe druze", rekao je Vash.
Brzo se udeljio dalje od Mikotoa i zauzeo polozaj. Pomno je prati protivnikove pokrete kako bi mogao na rveme reagovati.
| |
|
Vash The Stampede
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Mikoto vs Vash Sun Jan 13, 2019 11:53 pm | |
| Vash je uvideo da Mikoto ceka na njegov potez, te je odlucio da potegne prvi, Sa sigurne razdaljine je potegao svoj pistolj i pripucao... ,,Da vidimo kako ces se sada odbranit...Petokraki napad!", uzviknuo je Vash dok je ispaljivao metak za metkom. Ukupno ih je bilo 6. (Ja i Dule nismo jos definisali moci pistolja, te do kraja borbe racunaj da svaki metak nosi 16 dmg XD Ukupno je 100 damagea.) /Metci su pozicionirani tako da po jedan gadja tvaku tvoju ruku, po jedan gadja svaku tvoju nogu, jedan gadja glavu a jedan gadja direktno u stomak/ - Situacije:
1.Svaki metak napada zasebno i ne mozes jednim napadom koji ne pokriva sirok prostor da ih sve odbijes 2.Ako pokusas da se izmaknes, posto su ti noge i ruke pozicionirane pored tvog tela, na svakoj strani ce te sacekati po dva metka (oni metci koji bi inace isli u tu ruku ili nogu, zavisno od strane na koju se izmaknes.
Hp:100 En:65 Snaga:65 | |
|
Mikoto
Player Stats: Health: (500/1000) Energy: (500/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Mikoto vs Vash Mon Jan 14, 2019 12:01 am | |
| Pa da vidimo moje secivo protiv tvog pistolja veoma smesna kombinacija. (Izbegavam pucanj skokom u stranu a onda izvlacim svoje secivo i napadam te njime.) Cinis mi se kao dostojan protivnik. (Jedva cekam da vidim razvitak ove borbe uvek sam se pitao ko je jaci onaj sa macem ili onaj sa brzim revolverom.) /Snaga250/ Hp-500 En-480 Dn-0 | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Mikoto vs Vash | |
| |
|