One Piece Forum-Serbia Registrujte se na nas One Piece Forum, uzivajte u dobrom drustvu, dobrim pricama i najboljem anime serijalu! |
|
| Alvida i njena posada | |
|
+7Boa Hancock Mikoto Coyote Starrk Hideki Vash The Stampede Dracule Mihawk Nekomamushi ⍟ 11 posters | |
Author | Message |
---|
Nekomamushi ⍟ Admin
Player Stats: Health: (1000/1000) Energy: (1000/1000) Devil Energy: (0/0)
| Subject: Alvida i njena posada Thu Nov 15, 2018 2:45 pm | |
| Nedavno je u Dawn Island dosla Alvida koja je "Najlepsi pirat" na svetu. Njen brod je usidren na pristanistu Dawn Island-a, a njena posada vrsi utovar robe i sam brod i posada blokiraju put svima koji su hteli da krenu na bilo kakvo putovanje. Jedini nacin i jedini siguran prolaz je upravo taj -kod pristanista, tako da je plovidba moguca samo ako nekako prevarite, ili pobedite Alvidu! Vas plan za prolazak morate pisati iskljucivo ovde, a ne u temi "Pristaniste", admin ce posmatrati vase planove i dati vam dalja uputstva ako ste i ako niste nesto dobro uradili. Takodje, admin ima ulogu Alvide, i moze da odgovara na vase postove kao da je Alvida. Ne zurite sa putovanjem, Alvida nece nigde pobeci ! Kada dobijete poruku od admina, da ste uspesno presli prepreku, dobijate dozvolu da odradite rp opciju za pretrazivanje ostrva. Srecno! | |
| | | Dracule Mihawk
Player Stats: Health: (600/1000) Energy: (600/1000) Devil Energy: (600/1000)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Tue Nov 20, 2018 8:35 am | |
| (Koracao je ulicama sve dok nije dosao do male ulicice koja vodi direktno do pristanista. Kada se dodje do kraja ulice, tacno se vidi Alvidina posada, njen brod i samo pristaniste. Sa sobom je vukao brod, dosta mu je pomogao onaj mehanizam nalik prikolici koji je dobio od matorog starca. Sve u svemu, stigao je na dogovoreno mesto i cekao znak za akciju.) "Ehh, nadam se da ce Skelter sve lepo da odradi, bolje bi mu bilo da je smislio neki dobar plan. A eno je i prokleta Alvida, bas je debela pih..."(Rekao je i posmatrao Alvidu i njenu posadu u tajnosti. Alvida je naredjivala svojoj posadi, dok su oni unosili neke kutije, Svi su bili prljavi, izgledali su nekako podlo, bas kao pravi pirati. Mihawk se nalazio ne samom kraju male, uske i tamne ulice. Sve vreme je motrio i pazio na okolinu, sve je moralo da se odvija po planu.) | |
| | | Vash The Stampede
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Tue Nov 20, 2018 10:21 pm | |
| Prasina se digla nakon sto je Vash odlucio da bi bilo bolje da obrise dokaze. Nacrt mu je samo trebao kako bi nakse ,,pohvatao" ste misli i taktike koje su mu se motale po glavi. Sada je bio spreman. Stap je bacio dalje od sebe i samouvereno krenuo ka Alvidinom brodu.
Da je neko u tom trenutku prosao pored njega, verovatno bi se smrzo hladnocom njegove aure koja ga je okruzivala. Trudio se da kontrolise sta je mogao. Znao je da nekako mora nasamariti Alvidu. Verovao je u svoj plan. Iskustvo sa jednog putovanja sada ce mu biti od koristi.
Brzo se nasao pred Alvidinim brodom. Pogledao je u njenom pravcu i smeseci se, popeo se na jednu kutiju kako bi bio blize i kako bi mogla jasno da ga cuje.
,,To je to, krecem...", bile su poslednje misli pre nego sto je stupio u akciju.
Na sav glas se razdrao tako da ga je Alvida sigurno mogla cuti.
,,Mademoiselle et monsieur moje ime je ...Mister Crocker, a moje zanimanje je profesionalni krojac. Nacuo sam glasine da se ovde nalazi zenski pirat neverovatne lepote, ali nisam hteo verovati dok sam ne vidim. Moram priznati da sam se uverio. Gospo Alvida, da li bi ste mi ucinili tu cast i pogledali neke od mojih inzvanrednih kreacija kojima su se divie gotovo sve kraljice cetiri plava mora. Za mene bi bilo izuzetno zadovoljstvo da Vas vidim u nekoj od ovih kreacija. One se nalaze tacno pored one pijace, u drvenim kutijama. Na zalost moje ruke su preslabe da bi ih sam poneo. One moraju biti osetljive kako bi mogle da nastave da i dalje stvaraju onakva cudesa", rekao je.
Ostavsi u dalje u svojoj ulozi, ali sa gardom povisenim do maksimuma, Vash je ostao potpuno otvoren, jos sa onako rasirenim rukama, kako bi izgledao sto teatralnije.
| |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Tue Nov 20, 2018 10:39 pm | |
| (Skelter je napravio prvi korak, lazno se predstavio i poceo na neki nacin da laska Alvidi. Mihawk je mogao da primeti njenu ocekivanu reakciju. Zainteresovala se, i posla da vidi o cemu se radi, ali naravno i posada se okupila oko nje.)
(Mnogi su se ulizivali alvidi, culi su se razni komentari, kao npr: "Ooo prelepa gospodjice, morate da probate, kladim se da bi vam sve lepo stajalo." ili "Sve odgovara nasoj savrsenoj gospodarici...")
"Dobra prilika, sada cu da pozurim. Mislim da ima prostora da se provucem!!!" (Promumlao je i brzo reagovao, hteo je da iskoristi sansu...)
(Uhvatio je sipku i poceo da vuce brod ka pristanistu, nadao se da ga niko nece spreciti u tome, zeleo je da sve podje po planu.)
| |
| | | Nekomamushi ⍟ Admin
| Subject: Re: Alvida i njena posada Tue Nov 20, 2018 10:47 pm | |
| Imate sansu da zaista privucete Alvidinu paznju. Neko od vas treba da uradi opciju Uspeh/Neuspeh.
Ako dobijete uspeh, svi ce se okupiti oko Vash-a, imacete par trenutaka da provucete brod, medjutim, ako dobijete neuspeh, Alvida ce postati sumnjicava i nervozna, i neko ce primetiti Mihawk-a.
U zavisnosti od toga sta dobijete, usledice post na osnovu kojeg treba da nastavite vasu taktiku za prolazak...
| |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Tue Nov 20, 2018 10:51 pm | |
| (Koracao je brzo, nije bilo lako vuci brod, medjutim, Mihawk-u je ovo bio odlican trening, bio je nadomak moru, polako se spustao niz obalu, kraj Alvidinog broda, morao je da se zadrzi neko vreme zbog stenovite plaze, nadao se da ga niko nece primetiti...)
"Hajde, mozemo mi ovo!!" -Rekao je tiho
(U daljini ga je spazio Skelter, te mu je Mihawk mahnuo da nastavi sa svojom glumom. Video je i Alvidu i njenu posadu, za sad je sve islo po planu, nadao se da ce tako i ostati.)
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Tue Nov 20, 2018 10:51 pm | |
| The member ' Dracule Mihawk' has done the following action : Roleplay Opcije
'Uspeh/Neuspeh' : | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Tue Nov 20, 2018 10:55 pm | |
| Cestitam, imali ste srece i dobili ste uspeh, vas deo sa donosenjem broda do mora, odnosno do pristanista, a da Alvida ne primeti je uspesan. Alvida je poslala par svojih pirata po kutije a zatim se raspitivala o kvalitetu odece. Malo je pocrvenela i godilo joj je svo to laskanje. Motrila je na Skeltera dok su neki pirati iz njene posade otisli po kutije sa stvarima. Ostatak rp-a prepustam vama, nadam se da sam vas uveo u situaciju... Jos uvek niste prosli pa se ne opustajte! | |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 1:56 pm | |
| Dok je privlacio Alvidi i njenoj posadi paznju, Vash je primetio Mihawka kako uspesno obacuje brodic u vodu. Prvi deo plana je uspeo.
,,Sada jos samo da nekako dodjem do broda", pomislio je.
Vetar je poceo veoma snazno da duva. Ako se sada budu otisnuli na more, ustedece mnogo vise vremena dok dodju do sledece destinacije. Vash je stegao zube i prihvatio Mihawkovu naredbu da nastavi sa glumom. Nastavio je sa svojom malom priredbom.
Vashova ideja je uspela, Alvida je poverovala u njegove slatke reci. Ipak, taman kada je mislio da ce sve krenuti po planu, ona je poslala svoje ljude da odu i provere brod...
,,Ne! Trebala je ona da ode... Sta sada...?", upitao se.
Njegov mozak poceo je da razmislja neverovatnom brzinom. Na ovo nije racunao. Mislio je kako ce Alvida bukvalno nasrnuti na ,,odecu". Ipak, sada mora da smisli novi nacin bekstva. Ne vredi mu da krene da bezi, niti da skoci u more. Mozda da je napadne? Njeni ljudi su daleko, tako da bi imao nesto vremena da se obracuna sa njom 1 na 1. Ipak, negde u podsvesti krila se nada da ce ga Mihawk spasiti iz ove situacije.
| |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 5:01 pm | |
| (Mihawk je bio opusteniji nego ranije, uspeo je da provuce camac pored Alvidinog broda i sada mu je jedini problem bio to kako da izvuce Skeltera... Morao je brzo da razmislja pa se na kraju odlucio za to da se i on poput svog prijatelja, oproba u glumi, dotrcao je do njega i Alvide i poceo da prica...)
"Ooo, gospodine, konacno sam vas nasao, molim vas izvinite, slucajno sam zamenio kutije sa robom, a vi madam mora da ste musterija (rekao je Alvidi), oprostite molim vas, na onom brodu je bilo puno kutija, slucajno sam ih zamenio, brzo cemo srediti stvar, ne brinite. Verujte da je ovo stvarno dobar krojac, video sam njegov rad..."
(Pricao je i pricao do jednog momenta, i tada je zastao, pogledao Skeltera i pogledom mu davao signale da mu je potrebna pomoc i da nije smislio nastavak svoje price. Nadao se da ce mu Skelter pomoci.)
| |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 5:25 pm | |
| Alvidini pirati su se vec priblizavali drvenim kutijama, te se Vash vec priremio za iznenadni napad. U poslednjem trenutku, niotkuda se pojavio Mihawk, koji je dosao do Vash-a. Nista mu vise nije bilo jasno.
,,Sta ces ti ovde Mihawk!?", pomislio je.
Ipak, kako je Mihawk poceo sa svojim iskazivanjem, tako je Vashu postalo jasno o cemu se radi. Pozljivo je slusao Mihawka da bi znao kako da odreaguje, te je i sam poceo sa improvizacijom...
,,Evo, vidite gospo Alvida, moj pomocnik i segrt Miguel nosi jednu od njegovih licnih kreacija. Ako ne verujete mojim recima, pogledajte delo mog ucenika. Uveravam vas da sam ga naucio svemu sto zna...Ali, nisam ga naucio svemu sto ja znam, hehe (mig, mig). A sada gospo, ako vam nije problem, dozvolicete mi da odem do broda i pokazem Miguelu koje kutije da uzme. Bojim se da je to delom i moja odgovornost sto je Miguel pomesao kutije. Nisam mu rekao za novi raspored. Dozvolicete...", rekao je, i zajedno sa Mihawkom krenuo ka brodu.
Kako su se udaljavali, Vash je odjednom udario sebe po sred face i okrenuo se prema gospi Alvidi... ,,Zaboravio sam da vam kazem koja je cena mojih kreacija. Neka sada, pricacemo o tome kasnije".
Kako su se polako udaljavali, Vash se polako i tiho obratio Mihawku... ,,Hodajmo uzurbano, kao da zurimo da donesemo kutije sto pre. Vetar je jos uvek jak, mozemo se brzo udaljiti odavde".
| |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 5:30 pm | |
| (Odlicno Skelter!!! Mihawk je bio srecan jer su od ove improvizacije napravili dobru obmanu za sve oko njih. Bili su smireni i licili su na profesionalne glumce. "Znaci ja sam Miguel a?"-Pomislio je...)
"Slazem se sa vama gospodine, treba da krenemo sto pre da ova divna gospodja ne bi cekala. Gospodjo, da li vam to odgovara?"
(Polaku su kretali po kutije koje nemaju, a Mihawk je postavio pitanje radi reda, ocekivao je da ce Alvidin odgovor biti potvrdan...)
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 5:32 pm | |
| Ponovo se ubacujem, situacija je sledeca: Ponovo radite istu opciju, ako dobijete uspeh, Alvida ce biti nervozna ali ce ipak ostati na mestu i cekati vas. U suprotnom, zelece da krene sa vama, a onda nastavljate rp. Takodje cela posada ce ici uz vas. Srecno | |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 5:42 pm | |
| Uzurbano su se kretali prema mestu gde je bio parkiran brodic. Vashu se cinilo kao da je udaljen kilometrima. Intuicija mu je govorila da se jos nesto potencijalno sprema.
,,Budi spreman, imam los osecaj u stomaku.", rekao je Mihawku tiho.
Nastavio je:,,Samo hodaj brzo. Hodaj sto prirodnije mozes. To je jedino sto bi sada trebalo da uradimo. Samo hodaj...", rekao je malo nervozno i brzo.
I u sebi je to govorio. Znao je da borba jos uvek nije gotova, i nije zeleo da prerano slavi pobedu.Dok je hodao, razmisljao je...
,,To je to. Sada je sve u bozjim rukama. Da li sam dobro odigrao sve svoje karte? Da li sam negde pogresio? Pitam se...".
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 5:42 pm | |
| The member ' Vash The Stampede' has done the following action : Roleplay Opcije
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 5:48 pm | |
| (Alvida je bila nervozna i sumnjicava, uzviknula nam je da stanemo, sto smo i uradili, upitala nas je ko smo, odakle smo i da li smeramo nesto na sta smo se unervozili ali svakako nismo to pokazivali.)
(Mihawk je bio smiren i odmah je usao u ulogu smotanog pomocnika, ova situacija se nastavlja... Nadao se da ce se sto pre izvuci...)
"Gospodjo, mi dolazimo iz Shells Town-a, moj gospodar je savrsen krojac i veoma se zalaze za svoje musterije, ja sam ovoga puta zeznuo njegov posao, molim vas da mi oprostite, uzurbani smo jer zelimo sto pre da vam pokazemo robu, mozda moze da se nadje nesto i za vasu posadu..."
(Pricao je a zatim je drmnuo ramenom Skeltera i ocekivao od njega da nastavi sa obmanjivanjem ove debele zene....)
| |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:02 pm | |
| Taman kada su se malo udaljili, Alvida je pocela da zahteva od dvojice da stanu.
,,Sranje!!! Sta sad?! Misli Vash, misli!", uznemireno je pomislio.
Taman kada je gurnuo ruke u kaput i spremio se za napad, kroz misli mu je kao okidac prosla komanda da se smiri. Bila je to navika koju je stekao tokom godina iskustva. Ovo smirivanje dalo mi je dovoljno vremena da se opasulji i shvati da je Mihawk vec zapoceo sa svojim izlaganjem. Srecom, nije krenuo u napad.
Uz mimike lica, kakve su najbolje odgovarale liku ,,Mister Crockera", Vash je do kraja ispratio Mihawkovo izlaganje.
,,Gospo Alvida, uveravam vas da to nije nimalo dobra ideja. Vidite, Uvart Uvus, materijal od kojeg je napravljena moja odeca je vrhunskog kvaliteta, ali mora biti iznesena na pravilan nacin, sto mogu samo pravi strucnjaci. Meni je trebalo 20 godina da je usavrsim, a Miguel je uci vec 10 godina i jos uvek je nije savladao. Bojim se da ce, ako se oko nas bude stvorila guzva, ma kakva guzva, makar jos jedna nestrucna osoba, odeca biti nepovratno ostecena. Vama bih pre preporucio da ostanete ovde i razmislite koliko ste spremni da platite sve ovo. Za priliku da vidim svoje reacije na takvoj lepoti sam spreman i da snizim cenu...", dodao je na Mihawkovo izlaganje.
,,Kunem se, ako ovo prezivimo, sledi velelepna proslava", pomislio je.
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:06 pm | |
| Stvorila vam se sansa za jos jedan pokusaj, radite opciju ponovo i za uspeh, Alvida ostaje na mestu, dok ce njena posada biti zajedno sa njom. Medjutim, ako dobijete neuspeh, Alvida ce vas poslati po kutije sa stvarima, ali ce poslati 2 svoja pirata da idu sa vama. Srecno | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:11 pm | |
| (Mihawk je razmisljao kako je Skelter odlican glumac, divio se njegovoj vestini improvizacije, bio je pametan i brzo je smisljao razne nacine da nas izvuce. Sada je spominjao neki materijal, Mihawk nije bio siguran da li je istina sve ono sto prica, ali to nije bilo ni bitno, nasmesio se i pokusao da izgleda normalno, nije pokazivao nervozu koja se krila u njemu...)
"Tako je gospodaru, potpuno sam zaboravio na materijal, trebalo bi sto pre da krenemo, gospodjice, ako nam ne verujete posaljite vase ljude da idu sa nama."
(Rekao je ovo toliko sigurno, nadao se da ce Alvida poverovati, nije imao drugog izbora, nije znao koliko ce cela ova zbrka trajati. Nadao se najboljem, i sve vreme je razmisljao da je na nekom tajnom zadatku. Ovo mu je bila kao neka vezba bez koje ne bi mogao da bude pravi marinac. Svidelo mu se sve ovo, ali je hteo da se sve to sto pre zavrsi...)
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:11 pm | |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:23 pm | |
| Mihawk je izveo odlican blef, ali izgleda da to nije palilo na Alvidi.
,,Trebalo bi da zapamtim da ne igram poker sa njim ako ze zivi izvucemo iz ovoga", pomislio je.
Vash je bio iznenadjen kada je video da je Alvida poslala dvojicu svojih ljudi da napadnu, Nije mogao pretpostaviti da nece nasesti na njihovu predstavu. Setali su tako, Mihawk i on napred, a dvojica pirata iza njih.
Skrenuli su u jednu ulicicu. Mihawk ih je vodio, ali se Vash pretvarao da zna put kojim idu.
Razmisljao je na koji nacin da ih nasamare. Razmisljao je o napadu, jos vise nego ranije, ali ipak se odlucio da saceka na Mihawkovu reakciju. Primetio je da nedostaje rasvete na kraju ulicice...
,,Mozda se budemo izvukli...", pomislio je. Nije izgubio nadu, znao je da borba jos uvek traje. | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:25 pm | |
| (Mihawk nije mogao da podnese ova dva dosadna prljava pirata, bili su nekako podli, jedan je imao zlatan zub, dok je drugi imao cudnu maramu i iscepane pantalone. Zeleo je da ih se sto pre otarasi, a zatim se setio jednog prostog plana koji bi mogao da upali. Pirati su izgledali prilicno glupo, medjitim Mihawk je znao da ce on sam izgledati gluplje nego oni kada uradi sledecu stvar.)
"Momci, vidite, to je Gol D. Roger, ziv jee!!!"
(Nadao se da ce se okrenuti kako bi Skelter i on mogli da pobegnu. Bio je spreman da potrci kao nikad do sad.)
(Znao je da se u blizini nalazi ulica koja dovodi do druge strane pristanista, odnosno do one strane gde im se nalazio brod. Sve je bilo na ovoj dvojici, bilo bi lepo da poveruju i da konacno pobegnemo -pomislio je...)
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:27 pm | |
| Zanimljiv, ali dovoljno dobar plan da pobegnete. Uspeh znaci da ste pobegli i da ulazite u ulicu koja vodi do vaseg broda. Ova dvojica, ostaju tamo, a Alvida i dalje ceka. Neuspeh znaci da su se pirati razljutili i polako povlace maceve iz svojih futrola... Srecno | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:32 pm | |
| (Sve nade je ulagao da ce ova dvojica glupaka poverovati u ono sto je rekao, ali isto tako je razmisljao sta ce se desiti u suprotnom... Unapred je razmatrao sve moguce situacije koje su mogle da zadese njega i Skeltera. Bili su nadomak ulice koja je vodila do njihovog broda. Ugavnom, morao je da da znak Skelteru da se pripremi za beg. Zakasljao se pre nego sto je izgovorio onu glupost i ocima mu dao znak da se pripremi na ono sto ce uslediti...) "Hajde glupani, verujem da ovo moze da nam prodje" -razmisljao je. (Bio je sve ozbiljniji, vec mu se smucilo da mu neko dise za vrat. Hteo je samo da se otarasi Alvide i njene posade i da krene na put kako bi pronasao prvu bazu marinaca i upao u istu...) | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:32 pm | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Alvida i njena posada | |
| |
| | | | Alvida i njena posada | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |