One Piece Forum-Serbia Registrujte se na nas One Piece Forum, uzivajte u dobrom drustvu, dobrim pricama i najboljem anime serijalu! |
|
| Alvida i njena posada | |
|
+7Boa Hancock Mikoto Coyote Starrk Hideki Vash The Stampede Dracule Mihawk Nekomamushi ⍟ 11 posters | |
Author | Message |
---|
Vash The Stampede
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:53 pm | |
| Usled sve emocionalne napetosti i sam Vash je poverovao i viknuo...
,,Gde!?"
Kada je shvatio sta je posredi, ponadao se da ce njegova prirodna reakcija biti dovoljno uverljiva da zavara dvojicu pirata, ali uzalud. Na njihovu nesrecu, ova dvojica su pocela vaditi svoja oruzja, spremni za napad.
U trenutku kada je vec bio spreman za napad, kroz glavu mu je posla ideja koju je odmah i realizovao...
,,Ah Miguele, varas se! He he. To je tek neki dekica... Oprostite na uznemiravanju gospodo (obraca se piratima), znate kakvi su mladi sa njihovim idolima danas... Svuda vide Gol D Rogera, Silversa i ostalu bandu. U moje vreme smo voleli onu jos stariju generaciju, hehe. Inace, gospodo, kad smo vec kod pirata, cini mi se da sam cuo vasu sarmantnu kapetanku kako da vas doziva. Cujes li i ti Miguele?" | |
| | | Dracule Mihawk
Player Stats: Health: (600/1000) Energy: (600/1000) Devil Energy: (600/1000)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 6:58 pm | |
| (Nakon sto je cuo Skelterove reci, odmah je shvatio sta mu je bio cilj. Sada se vec mogla videti njegova nervoza obratio se piratima i Skelteru...)
"Oh gospdaru, bas sam smotan, izgleda da je ovo sunce bas jako, sta da radim, previse slusam o legendarnom kralju pirata, uvukao mi se u misli."
(A sada se osvrnuo na ono na sta je Skelter ciljao...)
"Da gospodo, i ja sam cuo taj besan uzvik, izgleda da je vasa gospodarica gladna i nervozna, bolje da se vratite sto pre, mi cemo skoknuti po kutije a zatim dolazimo do vas i ima da vas pohvalimo pred vasom kapetanicom. Da li se slazete? "
(Upitao ih je i verovao je da ce da pristanu, jer bi nase pohvale ucinile da postanu bolji u Alvidinim ocima...)
| |
| | | Nekomamushi ⍟ Admin
Player Stats: Health: (1000/1000) Energy: (1000/1000) Devil Energy: (0/0)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:00 pm | |
| Pokusajte ponovo! Uspeh vam donosi slobodu, ova dvojica ce se vratiti i mozete da odete do broda bez problema... Neuspeh vam donosi nervozu pirata, jedan od njih ce kontaktirati alvidu pomocu den den mushi-ja i reci joj da ste sumnjivi... Srecno vam bilo | |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:11 pm | |
| ,,Da, da, veoma besna. Ne mogu verovati da onakva lepota moze u isto vreme biti i toliko besna. Evo, uz sve godine iskustva mogu cak i da osetim i podrhtavanje na tlu. Kakav uzasavajuc vrisak...", rekao je Vash.
Ostali su bez opcija. Sve je izgledalo bezizlazno. tek sto su krenuli sa avanturom, i vec su zapeli. Neverovatno... Vash je svu svoju nadu ulozio u ishod koji sledi. nije znao sta ce u raditi ako ne uspe. Bio je na izmaku snaga.
,,Ajde, uspi, USPI!", vristao je u sebi.
Sad sve lezi u reakciji dvojice pirata. Hoce li ih pohlepa istrah nagnati da se vrate, ili nece saseti na ovo... | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:11 pm | |
| The member ' Vash The Stampede' has done the following action : Roleplay Opcije
'Uspeh/Neuspeh' : | |
| | | Dracule Mihawk
Player Stats: Health: (600/1000) Energy: (600/1000) Devil Energy: (600/1000)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:15 pm | |
| (Ova dvojica su delovali zbunjeno ali nekim cudom, poverovali su nam i poceli da trce do debele Alvide kako bi videli da li je sve u redu. Kada su se odmakli Mihawk je skinuo sesir sa glave i bacio ga u vis, zatim ga je uhvatio i potapsao par puta, te ga je vratio na glavu.)
"Znao sam da cemo uspeti, haha, dobar posao prijatelju, hajde da sto pre krenemo, skreni u ovu ulicu, idemo do broda. Dobar smo posao odradili danas..."
(Bio je srecan i poceo da trci do ulice koja ih je vodila do prelepog mora, konacno je sve bilo spremno za put.)
| |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:22 pm | |
| Vash je bio u neverici...
,,Gotovo je? Stvarno? Uspeli smo? Hahahahahahahahah! Uspeli smo! Pobedili smo!"
Nakon kratkog slavlja, Vash je shvatio da jos uvek nisu nasvim pobedili, ne dokle god su na Alvidinoj teritoriji... Przo je krenuo za Mihawkom ka brodu. PRatio ga je jer ni sam nije znao gde se nalazi. Pamtice ovaj dan do kraja zivota. Trcali su dok im noge nisu poispadale, ali napokon su stigli do brodica.
Kako se dogegao do istog, stavio je ruku na njega i jedva cujnim glasom rekao...
,,Kljucka"... | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:24 pm | |
| Cestitam momci, konacno ste uspeli.
Sada vidite kako prepreke funkcionisu, ali da znate da ce ih biti jos, na svakoj lokaciji, budite oprezni.
Imate dozvolu da uradite opciju za pretrazivanje ostrva. Opciju mozete uraditi samo jednom! Srecno vam biloo!!
| |
| | | Hideki
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:25 pm | |
| Dok je proveravao stanje broda kroz glavu mu je prošlo par planova i situacija kako može da izbegne Alvidu. Jedan od njih je bio da sačeka da ona sama ode, ali to nije bila opcija, pošto nije znao kada će da ode, a nije mogao da čeka dugo. Drugi plan je da je svojim šarmom zavede, ali to ce pokušati tek ako mu ne prođe prvi i do sada najbolji plan što je smislio . Prvo je zavio lice u neku maramu tako da su mu se samo oči videle, a onda napravio dva splava. Jedan splav napravio je na kraju pristaništa, dok je drugi napravio blizu svog broda. Na taj prvi pored improvizovanog jedra zakačio je i fenjer. Sve je bilo odlično tempirano da ima dovoljno vremena da kada pusti taj splav ode do drugog splava i svog brodića i da tek tada prvi splav dođe u vidno polje Alvidinoj posadi. On bi za to vreme pustio još jedan normalnim pravcem na pučinu, a posle par minuta bi se svojim brodićem otisnuo skroz levo uz obalu pristaništa dok ne izađe iz vidokruga Alvidinog broda. Noć je pala i sve je špočeo da radi po planu.
/Za admina: 1. Čekam noć i maskiram se da ne može lice da mi prepozna niko. 2. Pravim splav od daski i kanapa i lijana i svega što nađem po ostrvu na skorz desnoj strani pristaništa. (ima jedro i fenjer) 3. Pored broda pravim još jedan koji nema fenjera na sebi i teže je da se uoči po mraku. 4. Odlazim do prvog i puštam ga, trčim sprint do drugog i tek tada prvi splav ulazi u vidokrug Alvidinog osmatrača. On je naravno poziva i radi šta mu ona kaže. Ako uspem da ih ometem nosim čamac do pristaništa, i spuštam ga u vodu. 5. Dok oni donose odluku ja puštam još jedan koji ima putanju normalnu na horizontalnu liniju pšristaništa. Ako uoče taj mogu da pomisle da je neko tako planirao da pobegne i krenu za njim. 6. Ako krenu za jednim od ova dva splava ja ću sa skroz leve strane pristaništa da se otisnem ka levoj strani mora i pučine. Na mom čamcu neće da bude ništa specijalno, fenjer nece da bude upaljen. 7. Ako oni ne krenu ni za jednim i imaju šanse da vide moj čamac, samo će ostati usidren pored ostalih tako da ne privlači pažnju, a ja ću da pobegnem. 8. Nadam se da će plan da upali./ | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:41 pm | |
| Stanimo na cetvrtom koraku, poslao si dva splava, Alvida se prvo odazvala na onaj sa fenjerom, a zatim na onaj drugi, treba da uradis opciju za uspeh i neuspeh: Uspeh-Alvida se zadrzala ne prvom splavu i imas mogucnost da prodjes do tvog broda Neuspeh-Alvida je brzo reagovala i videla da su splavovi prazni usla je u broda i postavila pirate da strazare Ostatak plana smisljas u zavisnosti od rezultata, srecno | |
| | | Hideki
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:47 pm | |
| Sve je teklo po planu, oba splava su puštena, jedan sa fenjerom jedan bez. Onaj sa fenjerom je bilo lakše uočiti pa je pretpostavio da će da krenu za njim. Ako su doduše malo pametniji skontaće da je to zamka pa će osmatrati drugu stranu, tu nastupa drugi splav koji bi trebao da im odvuče pažnju dok on ubaci čamac u vodu i otplovi. Skoro pa savršen plan, jedino je moglo da ga zezne nešto neočekivano.
"Ajde zagrizi mamac."
Mislio je u sebi, dok se skrivao iz nekih kutija na pristaništu. Čekao je da Alvida da znak, a onda će da nastavi plan ili početi da beži. | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:47 pm | |
| The member ' Hideki' has done the following action : Roleplay Opcije
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 7:50 pm | |
| Uspeo si da dodjes do camca, Alvida i posada blenu u splav koji sija, pokusavaju da saznaju sta je to. Imas sansu da bezbedno zaplovis, ali moras uraditi opciju ponovo, ako dobijes uspeh, bezbedno si prosao. U suprotnom, spazio te je jedan od Alvidinih pirata i svi su se okrenuli ka tebi, a Alvida je pucala u vazduh kao znak upozorenja. U zavisnosti od toga sta dobijes, smisli nastavak rp-a. Srecno | |
| | | Hideki
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 8:00 pm | |
| Kao što se i nadao svi su se zagledali u splav sa fenjerom. Ostao mu je lakši deo posla, pa se malo opustio. Izvirio je iza kutija i osmotrio okolinu, kako nije bilo nikoga istrčao je i bacio čamac u vodu. Pljusak se baš glasno čuo, što nije predvideo.
"A nek ide dođavola.."
Opsova tiho više za sebe dok je uskako u čamac, a onda se okrenuo da pogleda jel neko čuo nešto. Nedostajalo mu je nikotina i baš se duboko nadao da je uspeo da prođe neprimećen. Ni sam nije bio svestan kako je ispustio čamac uz toliko glasan zvuk.
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 8:00 pm | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Wed Nov 21, 2018 9:18 pm | |
| Izgleda da nisi uspeo, medjutim, imao si malo srece, Alvida je opalila hitac za upozorenje, a kako na tvom brodu nije bilo svetla, ona je opalila za svaki slucaj.
Radi opciju ponovo:
Uspeh znaci da je sve proslo kako treba, dok neuspeh znaci da je Alvida posumnjala i zatim se njeni pirati spustjau u camac da istraze mesto na kom si ti...
| |
| | | Hideki
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 2:08 am | |
| Dok je ulazio u svoj čamac u pozadini je čuo hitac iz pištolja, pretpostavio je da su ga primetili pa je već bio spreman da pobegne. Ali posle par sekundi nije se ništa konkretno desilo, video je posadu Alvidinog broda kako trče po palubi kao muve bez glave i samu nju kod kormila. Delovalo mu je kao uzbuna, ali više da jurcaju u prazno, što bi se reklo na sente. Sačekao je još par trenutaka da se situacija malo smiri, a onda zaveslao niz pristanište u nadi na neće da primete talasanja vode ili zvuk veslanja.
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 2:08 am | |
| | | Coyote Starrk
Player Stats: Health: (200/1000) Energy: (200/1000) Devil Energy: (200/1000)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 3:44 pm | |
| Coyote je bio pazljiv u odabiru prijatelja tokom svog boravka na ostrvcetu, svako poznanstvo sluzilo mu je nekom cilju, te je trazio isto tako racionalne i ciljno usmerene osobe kao saradnike. Vreme je bilo da se taj cilj napokon ostvari. Njih troje vec su znali sta ce pre ili kasnije biti ucinjeno, i sa obzirom na to, odazvali su se cim je Starrk pozvao, motivisani obecanjem uzajamne koristi. Prva osoba tu bila je Ryoko, zgodna devojka prijatnog lica, jezika ostrog poput noz. Njena uloga bila je da odvrati paznju clanovima posade, kao i da izazove zavist kod Alvide. Drugi Senkuro, covek za glavu visi od Coyote-a samog, i fizicki znatno nadareniji, nije bio previse pametan, ali to nije ni bila njegova uloga, izabran je zbog snage. Posledji bese Kain, klempavi deckic koji je na prvi pogled licio na majmuna vise nego coveka, koncizno opisan, podsecao je na dvorsku ludu.
Proveli su nekoliko sati u kafani, gde je Starrk objasnio sve do najsitnijeg detalja ostalima, pala je noc, a sa time su svi zauzeli svoje pozicije. Senkuro blizu brodogradilista, Starrk sa njim, a ovo dvoje u ulicama blizu pristanista. Podesili su satove da pokazuju tacno isto vreme, kako bi se sve odvijalo kao po loju.
Ryoko je izasla iz mracnih ulicica i prisla posadi, vrhunska glumica, trenutna uloga bila je dama u nevolji. Prisla je posadi u fazonu ju izgubila sam se, hoce li mi neko pomoci, a potom nastavila da caska sa posadom, a ostali su sa bezbedne razdaljine gledali da li ce mamac biti zagrizen.
(Ako uspe ovo Senkuro vuce brod do pristanista, ako ne ulece Kain da pripomogne) | |
| | | Hideki
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 5:42 pm | |
| Iza sebe čuo je spuštanje čamaca u vodu. Vika koja je dopirala sa Alvidinog broda upozorila ga je bar nekoliko sekundi pre nego što dođu do njega. Imao je taman dovoljno vremena da se malo skloni u stranu i nekim lišćem prekrije brod. On sam stao je iza drvenih kutija i posmatrao pirate koji su dolazili. Po mraku teško su mogli da uoče brod, ali to je isto mislio i za njega malopre pa se opet našao u ovoj situaciji.
"Još se nisam ni formalno učlanio u taj odred Marinaca, a već mi život o koncu visi. Pihh.."
Pomislio je u sebi dok je čekao da pirati pretraže oblast i odu. Još uvek mu nije bilo jasno kako je mogao da napravi toliki propust. Da nije toliko žurio već bi bio na pola puta od baze, ali sada mora da se mrcvari sa ovim probisvetima po pristaništu.
| |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 5:42 pm | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 9:05 pm | |
| Ovako: Hideki-Dosla su ti dva pirata iz Alvidine posade, jedan je drzao fenjer dok je drugi nosio pistolj. Dosli su do tebe, treba da napises sta radis, ako smislis plan da ih zeznes, napisi ga da bude lepo smisljen i ponovo uradi opciju. Ako dobijes uspeh poveerovace ti sta god da si rekao i moci ces da pobegnes, neuspeh znaci da ti govore da udjes u njihov camac inace ce pucati... Coyote-Radi opciju uspeh/neuspeh da vidis da li je tvoja rp drugarica uspela da zadrzi Alvidu, ako dobijes uspeh, uspesno cete odvuci vas brod do slobodnog dela pristanista. Neuspeh znaci da je Alvida nervozna i da je tvoja drugarica u nevolji... Srecno | |
| | | Coyote Starrk
Player Stats: Health: (200/1000) Energy: (200/1000) Devil Energy: (200/1000)
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 9:09 pm | |
| Iz prikrajka posmatrao je situaciju, cinilo mu se da dobro ide al opet, Alvida se cinila kao jako cudljiva zena, ne bi ga iznenadilo da se sve izjalovi od jednom. Dao je Senkuru znak da krene da vuce, zakljucio je da, stagod se dogodi lagan polazak ne skodi. | |
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 9:09 pm | |
| The member ' Coyote Starrk' has done the following action : Roleplay Opcije
| | | Hideki
| Subject: Re: Alvida i njena posada Thu Nov 22, 2018 9:14 pm | |
| Oba pirata, su stojala u čamcu i gledala u njega. Izgledalo mu je kao da su ga primetili, ali nije bio siguran. Ostao je skriven još par trenutaka, a onda kao da se ništa nije desilo išetao. Sva sreća pa još uvek nisu provalili brod koji je skriven malo ispod.
"Ooo gospodo otkud vi? I vi, kao i ja, volite da se kupate u ove kasne sate po moru? Nadam se da vas nisam previše uzbudio."
Pravio se malo šuntav, što mu je išlo od ruke. Planirao je da ih slaže da voli da se kupa iako poveruju biće super, ako ne moraće da se reši prvo onog sa pištoljem, pa onda i onog sa fenjerom. Nadao se da će uspeti.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Alvida i njena posada | |
| |
| | | | Alvida i njena posada | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |