| Gradski trg | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Mikoto
Player Stats: Health: (500/1000) Energy: (500/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Gradski trg Tue Nov 20, 2018 4:50 pm | |
| Smunjam da je bilo ko zna isto , dosao sam pre nekoliko dana ovde tumaram i istrazujem ostrvo takodje nisam vidjeo neke vojnike svega dva u jednoj radnji ali nisu izgledali narocito opasno tacnije izgledali su sasvin obicno samo sto su imali Marinske odore. (Vec se postepeno umarao od trazenja Boa nije znao kuda da pogleda a onda rece. ) Znas kako mozemo jos malo traziti pa onda da odmorimo i da jesi ti cuo za nekakvog zenskog pirata kazu da je dosla u ove krajeve i da maltletira stanovnistvo ? (Postavljam previse pitanja mnogo mi je sumljiv sto se tice odgovora.) | |
|
| |
Hideki
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Gradski trg Tue Nov 20, 2018 5:00 pm | |
| "Pa uvek nam ostaje da proverimo, ali kako hoćeš, tvoja prijateljica ili šta već."
Pošto je bio svestan da ne može da pomogne previše, nije se ni trudio da razmišlja o nekim drugim načinima, da je hteo verovatno bi mu nešto palo na pamet, ali velika je to devojka verovatno snaćiće se.
"Čuo sam u pristaništu jutros za to.. Mada ne verujem da maltretira stanovništo toliko, verovatno bi joj oni Marinci stali na kraj, ali nikada se ne zna možda je baš neka zeznuta. Inače šta ti znaš o njoj?"
Razmišljao je da li da nastavi razgovor i pita ga da li je pirat, ali još uvek je bio neopremljen za bilo kakav okršaj, tako da nije hteo previše da rizikuje. Pratiće pomno njegove reakcije i pokrete pa možad i sam sazna nešto.
| |
|
| |
Mikoto
| Subject: Re: Gradski trg Tue Nov 20, 2018 5:11 pm | |
| (Izvadi cigaretu a onda je zapali te izvuce nekoliko dimova kroz nos bilo mi je sve cudno a onda rece Hidekiju .) Pa ne znam mnogo o njoj cuo sam da je veoma opasna po novajlije Marince i Pirate raspitujem se cisto iz razonode prosto me privlace cudne osobe privlace me u smislu da ih istrazujem na moj nacin . (Nasmesi se a onda stavu cigaretu u usta .) Predlazem da se zadrzimo ovde mozda Boa naidje ako bi mogao da mi malo pravis drustvo naravno ako imas vremena i strpljenja. | |
|
| |
Hideki
| Subject: Re: Gradski trg Tue Nov 20, 2018 9:47 pm | |
| Od razgovora koji je vodio, nije ni primetio da mu je cigara sama pregorela. Povetarac koji se pojačavao izgleda da ju je odavno ugasio. Razmakao je prste i ona je samo skliznula iz ruke na pod. Nastavio je još malo, a onda iz pakle izvukao još jednu. Mahinalno je krenuo da vadi upaljač iz džepa, ali se setio da se pretvara kao da ga nema.
"Možeš opet da mi pozajmiš?"
Blagi kez mu se pojavio na licu, a pogled mu je bio fokusiran na upaljač u Mikotovoj ruci. Sačekao je odgovor, a onda nastavio da priča.
"A ti pripadaš jednoj od te dve grupice ljudi?"
Dok je izbacao dim iz pluća, malo tiše upitao je svog saputnika. Pomno je posmatrao svaku njegovu reakckiju i baš ga je interesovao odgovor. Iako nije shvatio šta je hteo da kaže u drugom delu nije ga ni interesovalo nešto puno kao ovo pređašnje.
| |
|
| |
Mikoto
| Subject: Re: Gradski trg Tue Nov 20, 2018 10:49 pm | |
| (Ponovo izvadi upaljac te dodade Hidekiju , cigara za cigarom se palila od nervoze nije vise znao sta se desava mislio je o tome kako ga je Boa izdala i izneverila tako da su mu misli bile kao pcele koje su nervozno zujale svuda okolo njegove glave a onda dok je drzao cigaretu u ruci nije imao predstavu da je cigareta dogorela te ga malo pecnh po prstu a Mikoto je refleksno isouti te je izgazi nogom .) Maler omace mi se nego Hideki kakve ciljeve imas za buduce sumnjam da zelis ostati ovde retko ljudi zele ostati na ovom ostrvu mala je ovo bara za sve velike ribe ovoga Sveta ... zar ne ? (Potapsa Hidekija po ramenu a inda se nasmesi .) Mislim da bi ti bio dobar pirat ! | |
|
| |
Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Gradski trg Wed Nov 21, 2018 12:38 am | |
| Na zmiji koja se veoma brzo kretala Sarbon je posmatrao ostrvo po kojem su se kretali. U jednom trenutku je primetio kako se Boa okrenula na trenutak gledajući dubinski u pravcu njene kuće. Odmah ga je to podsetilo na sebe kada je kretao na putovanje. - Flešbek:
Koraci su svoje tragove ostavljali u pesku čekajući da ih morska voda uništi i novim sitnim peskom napuni. Duvao je hladan, osvežavajuć vetar sa mora koji mu je pirkao kosu landarajući u vazduhu. Nakon što je stigao na pristanište, sa tugom i uzbuđenjem se popeo na brod i svoj pogled je fiksirao u pravcu svoje kuće i nije ga ispuštao dok ga horizont nije pojeo, tada se okrenuo i suočio sa morem koje ga je vodilo.
Totalno je razumeo Bou a da nije ništa rekla, možda ga je i ignorisala kao što je i on sve one ljude kada je bio na moru, shvatao je to, iskusio je to na ličnom nivou. A onda kada se okrenula napred nastavili su dalje sve dok se nisu našli usred gradskog trga. | |
|
| |
Boa Hancock
Player Stats: Health: (400/1000) Energy: (400/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Gradski trg Wed Nov 21, 2018 12:49 am | |
| Boa nije ni pokušavala da skrene misli. Volela je što ima svog prijatelja DoMinJuna koji joj je davao tu mogućnost da ide kud god hoće razmišljajući potpuno izgubljena, jer on je znao svaki put kojim je ona samo poželela da krene. Prepustila se razmišljanju, da bi kasnije imala šta da pamti. Sada, kada su stigli, pomislila je gde bi mogla da vodi još Sarbona. Usput je mogao da vidi jedan deo ostrva, i do pristaništa će takodje videti drugi deo, ali, da li uopšte vredi još negde ga voditi? Pa, biće valjda vremena posle njihovog putovanja? Nasmejala se toj pomisli, pa je rešila da mu je iznese: A šta misliš da tu ekskurziju, samo mnogo detaljniju, ostavimo za povratak. To će nam biti razlog više da se vratimo na ovo ostrvo, šta kažeš? A do pristaništa ima još dosta toga da se vidi.. u glasu se osećalo da ga je bukvalno molila da to bude tako. Htela je da ima zagarantovan plan, koji će je terati da se jednom ipak vrati ovde. Osim toga, biće joj teško da proživljava sve svoje uspomene sa ovog ostrva za tako kratko vreme. Najbolje da se odmah upute ka pristaništu.. | |
|
| |
Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Gradski trg Wed Nov 21, 2018 1:00 am | |
| Tu oko gradskog trga gde su putovali na zmiji, a prešli su jedan deo ostrva kog je Sarbon posmatrao, Boa je progovorila a za njom i on.
Naravno da može, kako ti kažeš.
A onda su se tokom 'vožnje' na zmiji uputili ka pristaništu | |
|
| |
Boa Hancock
Player Stats: Health: (400/1000) Energy: (400/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Gradski trg Wed Nov 21, 2018 9:21 am | |
| Boa je odahnula. Srecna sto se upucuju konacno na put, ona je potapsala DoMinJuna i on je krenuo, ostavljajuci za sobom trg... | |
|
| |
Hideki
| Subject: Re: Gradski trg Wed Nov 21, 2018 10:14 am | |
| Zenice su mu se raširila, hvatajući svaki pokret, svaki treptaj njegovog sagovornika. Ipak pomalo je ostao razočaran. Ne tako vešto izbegavanje pitanja, potvrdilo je njegove sumnje. Ili je pirat ili marinac. To još nije utvrdio, ali do kraja razgovora nadao se i toj informaciji.
"Možda je malo, ali za sada mi vrši posao, pa još uvek neću da ga napuštam. Ima i prodavnice sa cigarama, a i dosta soba za smeštaj. Sve što mi treba."
Izmakao se malopre nego što ga je ovaj dotakao, taman da izbegne bilo koji fizički dodir.
"Ovaj.. Ne volim baš kontakt sa nepoznatima."
Brzo je smislio izgovor za svoju reakciju, a onda uvukao još jedan dim opet ga zadržavajući u plućima malo duže.
| |
|
| |
Mikoto
| Subject: Re: Gradski trg Wed Nov 21, 2018 11:00 am | |
| (Skoci na noge lagane kada je ugledao zmiju , dobro poznatu zmiju i znao je da je to Boina zmija a onda lagano ustade te otrese prasinu sa sebe nije proslo nekoliko sekundi ugledao je i samu Bou sa nekim mladicom koji je isao za njom a onda se okrenu prema Hidekiju te mu rece .) Izvinjavam se ali morao bi da krenem vidis onu devojku to je Boa koju sam trazio , hvala sto si mi pravio drustvo . (A onda se uhvati za svoj dzep te izvadi svoj upaljac a onda drugom rukom uze Hidekijevu ruku i stavi svoj upaljac na njegovu ruku a onda se nasmesi i rece.) Izvoli ovo je moj mali poklon da uvek imas vatre kraj sebe , mali poklon od Mikoto srecno Hideki nadam se da cu te opet videti ! (Pocinje da trci a onda podize ruku u znak pozdrava , na locu mu je bio osmeh dok je trcao.) | |
|
| |
Hideki
| Subject: Re: Gradski trg Wed Nov 21, 2018 11:06 am | |
| Pokušao je opet da izbegne kontakt, ali ovaj put mu nije pošlo za rukom. Malo razočaran pošto na kraju nije mogao da skontao kojoj grupaciji ljudi Mikoto pripada, samo je klimnuo glavom u znak zahvalnosti, a upaljač stavio u levi džep. Ta mala grupica ljudi koja je prošla podestila ga je na njegovog mlađeg brata i njega kada su se kao malo igrali marinaca i pirata. Još neko vreme je proveo na trgu pripaleći još jednu cigaru. Kako je ona bila pri kraju tako se on zaputio ka pristaništu da se sretne sa tim ljudima i nađe brod.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gradski trg | |
| |
|
| |
| Gradski trg | |
|