One Piece Forum-Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Piece Forum-Serbia

Registrujte se na nas One Piece Forum, uzivajte u dobrom drustvu, dobrim pricama i najboljem anime serijalu!

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

Šuma u blizini obale

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Šuma u blizini obale - Page 2 ViRuwlK400/1000Šuma u blizini obale - Page 2 Empty_bar_bleue  (400/1000)
Energy Energy:
Šuma u blizini obale - Page 2 ViRuwlK400/1000Šuma u blizini obale - Page 2 Empty_bar_bleue  (400/1000)
Devil Energy Devil Energy:
Šuma u blizini obale - Page 2 ViRuwlK0/1000Šuma u blizini obale - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/1000)

Šuma u blizini obale - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 15, 2019 7:17 pm

Boa se zamislila: naravno da nije zaboravila njihov prošli razgovor, ali Mihawk očigledno nije shvatao njene istinske namere. Zanimalo ju je da li je on ozbiljno ispituje ili samo proverava koji bi odgovor eventualno mogla da mu da. Sve u svemu, njegove oči su bile toliko čudne da nije znala kako da potraži istinu u njima. Zato je otvoreno rekla, malo drskim i uvredjenim tonom:
Naravno da se sećam, ne misliš li valjda da sam zaboravna? Pf, a zašto bi ti želeo uopšte da budeš u mojoj posadi? Ne izgledaš kao osoba koja bi volela da ima kapetana, a posebno ne mene.
To poslednje je malo naglasila, kao da ga provocira da iskaže svoj stav.
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Šuma u blizini obale - Page 2 ViRuwlK600/1000Šuma u blizini obale - Page 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)
Energy Energy:
Šuma u blizini obale - Page 2 ViRuwlK600/1000Šuma u blizini obale - Page 2 Empty_bar_bleue  (600/1000)

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 15, 2019 7:30 pm

(Mihawk je duboko uzdahnuo, cutao je par sekundi, a
zatim se uozbiljio. Sve vreme ju je gledao, gledao je
njene prelepe oci, a ruka mu se svakog casa sve vise
priblizavala njenoj. Sesir je bio odlican most i odlicna
sansa koju je morao da iskoristi kako bi dosao u dodir
sa njenom neznom kozom. Konacno, uzeo ju je za ruku
sesir je krenuo da pada na zemlju.)

"Mozda i ne izgledam kao osoba koja hoce da ima kapetana,
mozda izgledam kao neki cudak sa dzinovskim macem, kao ubica,
ili ko zna sta jos, ali to je nebitno. Sve sto trazim su odani ljudi u
koje mogu da verujem. Zelim da imam nesto za sta cu da se borim.
A mislim da sam vec unapred odlucio da si to ti, a ne menjam lako
svoje odluke. Tako da mi ne bi bio problem da te nazovem svojom
kapetanicom. Eto, nadam se da me razumes."

Šuma u blizini obale - Page 2 One-piece-hawkeye-9-desktop-wallpaper

"Dobro jutro moja najbolja kapetanice..."
(Rekao je..)
"Uopste ne zvuci tako lose huh?"

(Cekao je da vidi kako ce Boa reagovati, nije hteo dodatno
da je uznemirava i da je dodatno unervozi. Imao je najbolje namere.)
Back to top Go down
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Energy Energy:
Šuma u blizini obale - Page 2 ViRuwlK0/1000Šuma u blizini obale - Page 2 Empty_bar_bleue  (0/1000)

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 9:22 pm

Kada joj je Mihawk prilazio, ona se unervozila. A vrhunac nervoze se desio kada ju je uhvatio za ruku. Ubeđivala je sebe da je sve ovo šala i da Mihawk pokušava da je nasamari, ali iskrenost je bila skoro očigledna. Ipak, kontakt je bio suvišan: samo joj je još falilo da je ponovo poljubi. Zato je momentalno napravila polugu na njegovom ramenu i stala u takozvani "pandurski stav": stajala je iza njega, a polugu na ramenu je opirala o njegova ledja, tako da nije mogao da se pomeri, a da u suprotnom ne slomi neki deo ruke (osim ako je jako vešt u kontriranju). Spustila ga je ka dole, i tako nagnutom, prišla je njegovom uvetu i počela da šapuće:
Da li si siguran u to što govoriš?
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 9:30 pm

(Boa je bila nekako nervozna, ali nije pokazivala to,
zapravo se dobro kontrolisala, bar je tako Mihawk razmisljao.
Bio je savijen dok mu je Boa napravila polugu. Mihawk je osecao
bol, medjutim neje mogao da izdrzi a da se ne nasmeje. Razloga
nije bilo, kez mu se sam od sebe pojavio na licu...)

"Hahaha, da znas, nije bilo potebno da radis ovo,
necu se opirati za sad, ali sad kad me vec pitas, nisam siguran.
To je rizik zbog kojeg putujem sam, sta ako se previse vezem
za ljude s kojima putujem, a njima se dogodi neka nesreca.
Ne znam kako bih se ponasao posle toga, da li bi ti mogla da
se nosis s tim da crvenokosi i onaj drugi umru?"

(Izgovorio je ovo, a zatim je kez nestao, na licu se pojavila
ozbiljnost i radoznalost. Bio je zamisljen i nije znao kako ce
Boa da reaguje, u slucaju da pojaca polugu, morao bi da je
se otarasi sto pre..(poluge)...)
Back to top Go down
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 9:40 pm

Boa se trgla: a šta ako je ovo bila pretnja? Ipak, ubrzo je odustala od te ideje. Videla se radoznalost u očima njenog sagovornika, tako da je pretpostavila da je ipak u pitanju samo radoznalost. Skupila je oči, sve vreme mu držeći polugu. Zatim je progovorila skeptičnim glasom:
Nikada nisam bila ljubitelj ljudi. Naravno da će mi biti žao, ali sigurno da neću završiti život zato što njih nema. Osim toga, ako tako razmišljaš, ti si jedna obična kukavica, koja nema hrabrosti da uradi bilo šta jer se plaši posledice. U tom slučaju, nemoj nikad ni da jedeš ništa, jer uvek postoji šansa da ćeš povratiti. Razumeš?
A zatim ga je gurnula, kao da nema živaca više da ga drži u poluzi.
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 9:48 pm

(Boin odgovor ga je iznenadio, sve je bilo lepo receno...
Mihawk se slagao s onim sto je ona rekla, ali nije hteo to da joj
pokaze, zagledao se u nju nakon sto ga je odgurnula, gledao
ju je neko vreme a onda se trgao. Sam njegov pogled mogao
je da joj kaze da se u potpunosti slaze sa njom, ali nadao
se da ona to nece primetiti.)

"Hmm, kako god ti kazes... Nego, vidim da si sve vreme agresivna
zar to voce koje si pojela, zar ti ono daje visak energije, ili samo
zelis da se tuces?"

(Pojavio mu se smesak na licu, birao je reci i razmisljao da li da
je izazove na prijateljsku borbu, ali za sada je pokusao da je navede na to
da ona sama zatrazi borbu.)

"Zar struja sada tecce tvojim venama? Mozes li da izvedes neki
trik sa tim novim sposobnostima hmm?"

(Rekao je, i dok je razmisljao o prijateljskoj borbi, na trenutak
mu nije bilo svejedno, ko zna sta bi Boa mogla sa mocima logije, ali
onda se trgao i vratio se na staro. Ostao je smiren i stavio ruke u dzepove..)
Back to top Go down
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 9:59 pm

Boa se zagledala u njega. Osetila je odredjenu vrstu respecta sa njegove strane. Kao da joj je to u odredjenoj meri prijalo, na obrazima su joj se primetili jedva primetni tragovi naboravanja, koji su samo davali nagoveštaj da se suzdržava da se ne nasmeje. A kada ju je pitao za tuču, nije se suzdržao: glasno se nasmejala, ali sada već ne zbog zadovoljstva, već ironično:
Izvini, ali nemam razlog da sparingujem sa tobom. Iskreno, još uvek si mlad, ne bih volela da ti počinim nešto nažao.
Zatim je skupila oči i nesvesno ga pogledala zavodničkim pogledom, nekako izazivačkim:
Mojim venama je oduvek tekla struja, nema to veze sa voćem. Trikove mogu da radim, ali trenutno nemam želju. Ali.. uzdahnula je i nasmejala se:Znala sam da si umetnička duša,po bradici.
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 10:08 pm

(Mihawk je imao kez na licu, a onda je uzeo sesir i spustio
ga preko cela kako bi prekrio oci njime. Video se samo njegov
nos, i jedan veliki kez koji nije mogao da skine sa lica.)

"Kao sto vidis, izgleda da sam brzi od munje, uzeo sam sesir
a da nisi ni primetila. Nije neka fora ako si svakako planirala
da mi ga vratis, ali, nosicu ga za sada."

(Onda se dobro zamislio... "Umetnicka dusa", na sta joj
se to odnosi?? Onda je podigao sesir, i upitao je...)

"Jos uvek sam mlad i mislis da mozes da mi uradis nesto? Pa
ja sam zadivljen koliko si hrabra. Mislis da sam neki klinac huh?
Ti si takodje mlada, mlada damo, zar ne znas da nije dobro
potcenjivanje protivnika?"

(Rekao je i prekrstio ruke. Onda je jednu stavio u dzep a
drugom poceo da se ceska po bradi...)

"Sta fali mojoj bradi, mislis da mi lose stoji ovako hmm?"
Back to top Go down
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 10:18 pm

Boa se nadula od ljutnje. Nije on osoba koja će nju da uči da protivnika ne treba potcenjivati. Nije joj on ni mama ni tata, niti mentor neki. Ipak, iskontrolisala se nekako. Okrenuvši malo glavu u stranu i podigavši nos, počela je da priča nekako suviše formalno:
Tražiš mi da izvodim trikove sa munjama, zvuči suviše umetnički, kao da bi te to fasciniralo. I da.. pogledala ga je sad već vrlo ljutito, i isto takvim glasom progovorila:
Dobio si šešir samo zato što sam ti ja to dozvolila. U suprotnom, ne bi video ni "š" od njega. A zatim se kiselo nasmejala i rekla:
I apsolutno me ne intersuje izgled tebe i tvoje glave, što se mene tiče radi šta hoćeš sa svojim licem...
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 10:23 pm

(Mihawk se nasmejao i odlucio je da pokusa da uradi
nesto sa Boom, odnosno da vidi njene sposobnosti...)

"Kazes da ne bih dobio sesir da mi ti nisi to dozvolila hahah.
Zelim to da proverim. Nemoj da se ljutis, ali hajde da vidimo
da li je istina to sto pricas..."

(Skinuo je sesir sa glave, baco ga par puta i uhvatio ga,
zatim ga je protresao i konacno jakim zamahom ruke, bacio
ga je visoko u vazduh, precizno, tacno izmedju Boe i Mihawka.)

"Ko prvi dobije sesir pobedio je, pusticu te da krenes prva hehe"

(Imao je kez na licu i cekao je da vidi da li ce ovo biti dovoljno
da uspe da pokrene Bou, zanimalo ga je da li ce i ona pozeleti
da se takmici. Dobro ju je posmatrao i bio je spreman da odmah
posle nje skoci i pokusa da uzme svoj sesir.)
Back to top Go down
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 10:33 pm

Boa se namrštila. Čim je počeo da priča ona se smorila. Njeni učitelji su je naučili da se nikad ne takmiči sa drugima, već da se uvek ravna po sebi: prvo da pronadje sebe, a onda i da se takmiči sa samom sobom. Ne postoji osoba koja bi mogla biti kriterijum po kojem će se ona ravnati. Ipak, nervirala ju je nadobudnost ovog mladića. Zato se iznervirala i učinila nešto što ovaj možda ne bi očekivao. Zviznula je i zmija se odmah pojavila pod njenim nogama. Zabavila ju je uvis, i ova se momentalno našla pored šešira. Usput je iskoristila zalet da odradi jedan od svojih posebnih udaraca: snake punch.
Šuma u blizini obale - Page 2 KG42fbn
Tako je uspela da zgrabi šešir i da krene na Mihawka sa nogom.
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 10:45 pm

(Mihawk se iznenadio, Boa je pozvala zmiju i ona ju
je odbacila do sesira, uspela je da ga zgrabi, medjutim
dok je bila u padu, videlo se da hoce da sutne Mihawk-a...
On je bio spreman i dok se ona iz vazduha kretala ka zemlji,
Mihawk je odskocio pravo na nju, medjutim, izbegao je sut..)
Šuma u blizini obale - Page 2 Bg8APmG
(Scepao ju je za onu ruku kojom je drzala sesir, a snaga
njegovog skoka, dodatno ih je povukla u vazduh, tako da
su oboje u trenutku "leteli" dok je zmija sve posmatrala sa zemlje...)

"Lep dan za let jel da, haha.."

(Rekao je, a zatim se fokusirao pazljivo na Bou, zeleo je
da vidi kako ce da reaguje i da li ce hteti da ga napadne jos jednom...)
Back to top Go down
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 10:54 pm

Boa je delom i očekivala da će se ovaj ukloniti od napada: pa nije se ni on juče rodio. Ali, nije joj se svidelo što joj je uhvatio ruku. Ipak, "leteli" su zajedno, pa je bila primorana da ostane mirna kako ne bi izgubila ravnotežu i kako ne bi pala. Ali zato je, čim su se prizemljili, gurnula Mihawka i ostavila šešir u ruci. Hladnim i uzvišenim glasom je rekla:
Nisam imala potrebu da se takmičim s tobom, ali želim da prekineš da budeš tako samouveren kada pričaš sa mnom. Ne volim to. Kao što vidiš, ja sam uzela šešir. Nadam se da ti to nešto govori. Zatim je izvila jednu obrvu, očekujući njegov odgovor. Gledala je sve vreme direkt u njegove oči, i njene dve "crne rupe" su upijale svaki damar u njima: skoro da su se stopile sa njima.
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 11:03 pm

(Mihawk je doskocio i dopustio je Boi da uzme sesir.

"Sta mi to govori, hmm, pa ne govori mi nista... Vidis,
to sto si uspela da uzmes sesir ne znaci da ces moci uvek to
da uradis. Da "igramo" igrice hvatanja sesira, na isti nacin,
bar jos sto puta, mogao bih da pobedim svaki put, a tebi da
ostane samo jedna pobeda koju imas."

(Mihawk je znao da je dosadan i da ce ovo sto prica iznervirati
Bou, ali ipak se nadao da ce obratiti paznju na ono sledece sto ce
reci i da ce joj to ostati u glavi...)

"Ista situacija ce te sacekati na moru? Pobegnes marincima jednom?
Sjajno, ali sledeci put mogu da te uhvate, zar ne? Nisam samouveren,
ali drago mi je sto si se odlucila da uhvatis sesir. Mogao sam da ocekujem
da ces sedeti i govoriti nesto poput: "Nema potrebe da to radim, ja
sam ionako bolja" ili "Necu da radim ono sto mi kazes" i slicno."

(Iznenadjen njenom brzinom, poceo je da tapse, i da klima glavom,
zadovoljno, kao da je bio ponosan jer je ucinila nesto specijalno, a u stvari
je uhvatila sesir... Pored toga, u njemu se moglo videti veliko zadovoljstvo..)
Back to top Go down
Boa Hancock

Boa Hancock

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 20, 2019 11:10 pm

Prevrnula je očima. Toliko ju je smaralo ovo što trenutno priča da nije mogla da opiše ni samoj sebi. Jako ju je nerviralo to što konstantno priča kao da je priznati intelektualac. Zato ga je pogledala iskosa i rekla smorenim glasom:
Da, da, shvatila sam da voliš da pametuješ. Međutim, nije sva mudrost ovog sveta skoncentrisana u tvom mozgu, da te obavestim. Hvala na dobrim savetima u svakom slučaju. Ii to bi mogao da bude kraj našeg malog razgovora, da li se slažeš?
Pitala ga je to, iako nije očekivala odgovor, niti bi njegov odgovor išta promenio.
Back to top Go down
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Player Stats:
Health:
Energy Energy:

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 22, 2019 4:13 pm

(Mihawk ju je pogledao i primetio je da izgleda dosta
smirenije nego ranije.)

"Pa ako negde zuris, necu te zadrzavati, u suprotnom, mogla bi
da me upoznas sa tvojim prijateljima, sta mislis o tome... Naravno,
ne sad, trenutno imam nesto da obavim, vec kasnim..."

(Rakao je to i stvarno je zeleo da vidi s kim je Boa u posadi,
morao je da zna sa kim ce imati posla u buducnosti...)

"Videcemo se jos, budi oprezna, cim zvanicno dobijem posao,
da pocnem da vas jurim, vec kruze glasine o novim piratima, a vi
ste medju njima... Uglavnom, sada krecem, videcemo se mi jos. Pozdravv!"

(Rekao je i uzurbano nestao negde u sumi... Ubrzo se nasao u
gradu a zatim je hitro trcao do mesta na kojem je imao nesto da obavi.)
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Šuma u blizini obale   Šuma u blizini obale - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Šuma u blizini obale
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2