One Piece Forum-Serbia Registrujte se na nas One Piece Forum, uzivajte u dobrom drustvu, dobrim pricama i najboljem anime serijalu! |
|
| Sea Rocks | |
|
+3Boa Hancock Vash The Stampede Dracule Mihawk 7 posters | |
Author | Message |
---|
Vash The Stampede
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 9:38 pm | |
| ,,Ja...ja sam samo u prolazu. Putujem od mesta do mesta i iskusavam srecu... U danasnje vreme niko ne zeli krojaca...", rekao je uz uzdah.
Zatim je pogledao u more i shvatio da je isto postalo uzburkano, te da Mikoto ima pravo kada kaze da bi bilo bolje da sednu, Vash je odlucio da ga poslusa.
,,Kuvar, a? Kuvari su neophodni na brodu. Vidim da pirati imaju dobro organizovan sistem dodele poslova. Svako je zaduzen za ono u cemu je dobar. Usput, iznivi Sarbone, nisam ranije cuo kada te je Mikoto predstavio. Nisam zeleo zvucati nepristojno. Ahhh, sto mi se spava sada...Mihawk me je probudio ranije. Ali, ne zelim da spavam. Izgleda da je onaj vetar od danas bio predznak. Sprema se oluja...", rekao je.
Pogledao je u more. Stvorila se pena na povrsini istog. Ovaj dan je sve ludji i ludji... Odlucio je da zeli da okusa Mikotov talenat...
,,U redu, pecacemo. Samo, ne znam koliko je to mudro sa obzirom kakvo je more sada...".
Last edited by Vash The Stampede on Sat Nov 24, 2018 10:24 pm; edited 1 time in total | |
| | | Dracule Mihawk
Player Stats: Health: (600/1000) Energy: (600/1000) Devil Energy: (600/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 9:56 pm | |
| (Mihawk je bio zadovoljan njenom reakcijom. Stidela se, ali mogla je da se razbesni i da postane nervozna kao sto zna da bude. Pocrvenela je i njegovim sesirom je to pokusavala da sakrije. Ponovo je dobio isto pitanje od nje -"Zasto mi se podsmevas?" to pitanje nije imalo smisla, kako mozes da se podsmevas nekome i da ga ismevas ako mu iskazes ljubav i nezno ga pooljubis? Mihawk je resio da o tome razmislja posle, sada mu je bilo bitno da malo umiri Bou. Prisao joj je, a zatim je uzeo mali nozic koji je imao oko vrata. Noz je bio kao privezak, zapravo bio je to krst, ali je jedan deo mogao da se izvuce, a ispod se nalazila ostrica noza. Uzeo je Boinu ruku, stavio noz u istu, a zatim joj je blago savio prste kako joj noz ne bi ispao, jer njena ruka bese opustena...)
"Boa, istina je da se znamo jako kratko, ali sam isto tako siguran da si ti ljubav mog zivota. To je nesto sto niko drugi ne razume osim mene. Da li mislis da ti se podsmevam tako sto sam ti upravo rekao da te volim? Upravo mi je pao kamen sa srca, nisam mogao da izdrzim da ti to ne kazem, ne znam zasto mislis da ti se podsmevam, evo, ako zaista mislis da sam neki prevarant, neki ludi ili dosadni lik, uzmi ovaj noz i ubij me. Ako me prezires ili ako ne zelis vise da me vidis, ovo ce ti biti jedinstvena prilika."
(Stao je ispred, a onda se zagledao u nju, nije mogao da joj vidi oci zbog sesira koji joj je prekrivao divno lice. Polako je podigao obe ruke i duboko udahnuo. Cekao je Boinu odluku, bilo mu je svejedno sta ce da uradi, ako je njoj draze da ga nema, zasto da joj ne ispuni zelju? -Razmisljao je u sebi i cekao njen odgovor.)
| |
| | | Boa Hancock
Player Stats: Health: (400/1000) Energy: (400/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 10:20 pm | |
| Pošto su joj oči bile prekrivene šeširom nije mogla da vidi šta Mihawk radi. Zato se trgla kada ju je uhvatio za ruku i stavio joj nešto u šaku. Kako se kasnije ispostavilo, to je bio nož. Kada je on počeo da priča, Boa je pretrnula. Ljubav njegovog života... kako se to desilo? Šta je ona uradila da je neko zavoli posle prvog susreta? Malo je ustuknula od tih reči, tako da se još više približila ivici čamca. I dalje je bila pod utiskom od poljubca i nije mogla da se pribere, tako da ni šešir nije sklanjala. Međutim, kada joj je predložio tu fatalnu ideju, ona se zaprepastila. Čemu dolaženje do takvih krajnosti? Kakav je to čovek? Šta se krije duboko u njemu? Zašto je toliko muči? Bilo joj je teško. Veoma. Već je ranije pričala da su joj sva osećanja pomešana i da ne može ni sebi da veruje. Posle poljubca sve je bilo još kritičnije. Njen razum je vrlo burno reagovao na predlog da ubije Mihawka. U momentu je podigla šešir sa očiju i pogledala ga nekim čudim pogledom. Sa šeširom na glavi, veoma crvena, sa nekim ljutim izrazom punim neverovanja, htela je da počne da priča. Imala je plan da stavi nož iznad vode kako bi pretila Mihawku da će ga baciti ukoliko nastavi da joj predlaže takve ideje. Međutim, nije ni shvatala da je prišla toliko ivici. Zakoračila je jedan korak unazad, međutim, nije ni shvatila da je već bila na ivici čamca. Spotakla se, nož joj je ispao na dno čamca, a ona je krenula da pada u more... | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 10:35 pm | |
| (Boa je i dalje bila zabezeknuta, pokusala je malo da se udalji i bila je zbunjena, jos uvek pomalo crvena u licu. Nije shvatila da je bila blizu ivice i slucajno se saplela. Noz joj je ispao a ona je krenula da pada. Bas je nasla dan da toliko zeli u more -Razmisljao je Mihawk. Odlucio je da je malo isprepada, svakako je planirao da je uhvati ali cekao je poslednji momenat. Njegove brze reakcije su bile jedna od najvrednijih stvari koje je mogao da ima. Uzeo je kanap sa poda i zamahnuo njime tako da se on obmotao oko sipki koje su bile kao mala ograda na brodu. Cvrsto je drzao kanap jednom rukom dok je drugom uhvatio Bou u poslednjem momentu, zadrzao se u tom polozaju koji je bio uzasno tezak, srecom, Mihawk je cesto radio trbusnjake i bio je dovoljno snazan da sve lepo izvede. Boa nije upala u vodu jedino je jedan mali pramen kose zahvatio nemirni talas koji se oteo moru u datom momentu... Podigao ju je, i nju i sebe uz pomoc kanapa, a zatim je uzeo noz koji joj je ispao i stavio ga je pored Boe, na onu kutiju koja je bila kao stocic.")
"Zar te more toliko zeli pa pokusava da te odvuce huh? Vidi, nema potrebe da se osecas uznemireno, rekao sam ti da nemam nikakve lose namere, stavise, zelim samo da ti pomognem i da ti objasnim da sam uvek tu za tebe. Noz je jos uvek tu, sedi i opusti se, zelim samo da cujem tvoj odgovor."
(Dovukao je drugu kutiju, malo visu nego sto je bila klupa, a zatim je stavio ruke na Boina ramena i blago je povukao dole kako bi sela i kako bi se smirila. Nakon sto je sela, Mihawk je seo na klupu tacno prekoputa nje. Ocekivao je Boin odgovor...)
| |
| | | Sarbon Illyrium
Player Stats: Health: (500/1000) Energy: (500/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 10:40 pm | |
| Nije stajao iako je grom koji je cepao zemljinu koru zahvatajući njeno jezgro. To sunce, taj deo koji koji obasjava zemlju i razdvaja oblake mu je davao nadu da će se po nebu nalaziti vodena ostrva, a jedno ostrvo pogotovo koje je njemu bilo melem za oči. Likovi Harona i Aheronta nestaše odjednom dok je sunce grejalo ali se nešto nije činilo ispravno. Talasi koji su se iz jezgra zemlje širi su uznemiravali, nešto se naglavačke okrenulo. Ali čak i pored toga on nije odustajao sa veslanjem išao je i dalje...
Bolje ne, nešto je čudno, ne znam šta ali jeste. - nadovezao se sa Skelterom | |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 10:57 pm | |
| Boa se jako uplašila u trenutku. Kada čovek izgubi tlo pod nogama on je nemoćan, a nemoć je svačiji, svesni ili nesvesni strah. Kada bi upala u vodu, odmah bi se osvestila. Ali, taj trenutak nemoći potpuno ju je šokirao. Bila je totalno izgubljena, a ovaj pad je uticao na nju poput elektrošoka. Tih nekoliko trenutaka dok je padala ona je zaboravila na sve oko sebe. Ipak, odjednom ju je nečija ruka ščepala i u tom poslednjem momentu kada je trebalo da upadne u vodu, Mihawk ju je spasio. Osetila je da joj je kosa postala za nijansu teža od morske vode kojom je bila natopljena. Pored toga, od jakog trzaja par kapljica joj je pokvasilo lice. Kada je stala na čvrsto tlo, srce je počelo ubrzano da joj lupa. Sada je u potpunosti shvatila kako se sve ovo desilo. Mihawk ju je spustio da sedne i tada se smirila. Udahnula je duboko i konačno postala smirena. Ovaj šok joj je zapravo dobro došao. Sačekala je čitav minut da sabere sve misli, a za to vreme je gledala u pod. Onda je podigla glavu i pogledala Mihawka. Pogled joj se drastično promenio. Mali smešak je zaigrao na njenom licu. I glas joj se promenio, bio je oštar i pomalo drzak: Ne želim da te ubijam. Imam samo štetu od toga. Ja možda jesam hladnokrvna, ali nisam ubica. zatim je dohvatila nož, gledala ga par sekundi. a zatim uzela Mihawkov ostatak ogrlice, tako da je bila u neposrednom kontaktu sa njim, i vrlo lagano vratila nožić u korice. Krst je ponovo bio ceo. Podržala ga je par sekundi, a onda ga nežno spustila na Mihawkove grudi. Zatim je ustala i blago okrenula glavu ka mestu gde bi trebalo da se nalazi njen čamac. Skinula je šešir i držala ga u ruci. Sunce koje je već lagano zalazilo obasjavalo je njenu veličanstvenu i dugu crnu kosu, koja je pri dnu bila mokra, pa je posebno sijala. Poslednje kapljice su isparavale sa njenog lica, pa joj je i koža neverovatno sijala. Uopšte, tako blago okrenuta, mogao se videti ceo njen profil, cela njena figura. Ko god da je vidi u ovom sad trenutku verovatno bi odlepio za njom. Spustila je gllavu ka šeširu, gledala ga jedno vreme, a zatim se okrenula ka Mihawku i spustila mu na glavu šešir. Lep ti je šešir. Volela bih da imam jedan takav. Često ću biti na otvorenom moru, nije zdravo izlagati se suncu. nasmešila se nekako iskreno, a zatim se uozbiljila. Jedna mala bora pojavila joj se na čelu dok je govorila: Ne misliš li da je vreme da se rastajemo? | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 11:08 pm | |
| (Mihawk nije mogao da veruje sta se upravo desilo. Uspeo je iz nje da izmami mali iskreni smesak. Bio je prezadovoljan i presrecan. Gledao je Bou, a njena lepota je isijavala iz nje. Bila je kao andjeo, kao neka boginja, prelepa crna kosa joj je bila malcice mokra. Ukratko, bila je u svom punom sjaju.)
"Zasto ga onda ne zadrzis? Uzmi ga molim te, svakako ce ti posluziti. Mozes da mi ga vratis kada se sledeci put sretnemo, sta kazes?" (Upitao ju je i blago se nasmesio...)
"Kao sto vidis, nisam opasan, nisam ubica, nisam los covek, samo sam malo lud za tobom. Izvinjavam se za sve sto sam ucinio, a sto se tice rastajanja, trebalo bi sama da odlucis, ko zna kada cemo se videti sledeci put. Moze biti veoma brzo, a mozda se ni ne vidimo. Ko zna sta sve zivot moze da nam priredi."
(Rekao je i okrenuo se ka njenom brodu, stao je pored nje i sa rukama u dzepovima, zagledao se u njen brod. Sarbon je veslao ali nije mogao da ih stigne, udaljenost je bila dovoljno velika da nije mogao da cuje sta su Mihawk i Boa pricali. Kada je malo bolje pogledao, na njihovom brodu je ugledao Skeltera. Prilicno se iznenadio, ali nije nista govorio Boi. Napravio je korak u desnu stranu i priblizio se Boi. Hteo je da bude blizu nje sve vreme, znao je da ce mu nedostajati kada se razidju...)
| |
| | | Mikoto
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 11:13 pm | |
| (Mikoto je izignorisao deo kada se pricalo o podeli piratskog posla maksimalno se trudio da prikrije sve ono sto je nagovestavalo da je pirat a onda se nadoveza na temu pecanja kako bi ih odvukao sa teme o piratima jer nike htio da to iko zna za sada.) Znas kako mi smo ljudi nasa krv je topla znatno riba ima krljust po sebi nekim ribama krljust regulise temperaturu obicno love oko ovo doba a neke su u polu snu tako da ne znam nemamo neke mamce da ih privucemo to je veliki problem ne znam koliko se razumete u ribolov ali potrebna nam je primama to se baca po vodi kako bi privuklo ribe na ovo mesto a mcem ih namamimo na udicu i to je to u sustini e sad tesko je naci i pravi mamac kao sto ljudi nisu svi isti tako i ribe nisu sve iste znam da mislite da sam neko i nesto u ribolovu zapravo svemu ovom me naucio moj otac... (Nadam se da je moje trucanje uspelo da ga skrene sa te teme moram da mu postavljam pitanja nadam se da me nece provaliti .) Ides na pecanje ? Ili samo jedes vec ulovljemu ribu ? (A onda se okrenu prema Sarbonu .) Nego Sarbone kada bi trebali krenut vidis li Bou dugo je nema a gladni smo plus nam se spava a put je jos dalek ne vidim niti jedno ostrvu u nasoj blizini da sacekamo jos malo ili ? Sta predlazes ? | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 11:21 pm | |
| Vetar blagi dunu, kosa mu se zavijorila, talasi jezgra bivali su prisutni, širilo se na sve strane. Noć je padala ali privremeno i znao je da će doći dan ali je žurio da ga sa suncem na svodu dočeka, tu prijatnu atmosferu sa prisutnim tim lepim oblakom koji ga ne napušta.
Predlažem da nastavimo i da ne gubimo vreme. - pogled se sa velikog plovila nije skidao a veslo s kojim je veslao se kretalo sve brže i intenzivnije, međutim u upoređenju sa brzinom broda veslanje je bilo slabašno, mada iako je to znao nije prekidao. Umor ga nije zahvatao | |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 11:29 pm | |
| Boa je sad imala neodoljivu želju da uzme njegov šešir. Zašto, nije znala. Želela je što pre da napusti njegovo prisustvo. Ovo je bio jedan od najmučnijih trenutaka u njenom životu, ali, kasnije će tek shvatiti, i jedan od najlepših. Želela je da napusti njegovo prisustvo prosto da ne bi više ludela. Da ne bi više postajala onako nestabilna. Beskonačno puta do sada je prekorela sebe što je bila toliko slaba. Nije ni znala šta je to uticalo na nju da je napravi tako slabom...Ipak, iako je htela da napusti njegovo prisustvo, želela je da uzme taj šešir. Da li zaista zato što se plašila sunca? Ona je čvrsto verovala u to...ipak, rešila je da ga ne uzme. Zašto li je osećala neverovatnu tugu zbog te odluke? Ali, morala je bar na neki način da se povrati u svoj stari mod. Čak, izgleda, iako joj taj mod sa Mihawkom očigledno ne odgovara..? Kao da je ona to znala kada je govorila namešteno grubim glasom: Naravno da je život jedan skup neverovatnih dogadjanja koja se najčešće i ne mogu objasniti tako lako. Ništa se ne može predvideti. Pa ipak.. progutala je knedlu i nastavila: Ne verujem da če se naši putevi preklopiti u budućnosti. Zato ti toplo preporučujem da zadržiš svoj šešir. Izvinjenje prihvatam samo ako me istog momenta vratiš mojoj posadi. sve ovo je rekla tako hladnim glasom da je i samu sebe uplašila. Izgleda da je bila ekstremista u osećanjima.. ili jedno, ili drugo. Međutim, već je lupala sebi nevidljive šamare na ovoj tvrdoglavosti. Ponovo, po ko zna koji put tog dana, ona je imala želju da se rasplače. Međutim, sa velikim trudom uspela je da se suzdrži. Ipak, okrenula je malo glavu kako je Mihawk ne bi gledao. | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 11:42 pm | |
| (Boa je ponovo okrenula glavu, stalno je zelela da prikrije svoje emocije, ali Mihawk je svaki put uspeo da vidi sta joj je otprilike...)
"Ja bas mislim suprotno, verujem da cemo se videti i to vise puta. Siguran sam u to. A sto se tice izvinjenja, u redu. Vraticu nas do tvog broda. Zapravo, imam bolji plan, ne znam da li si primetila, ali na tvom brodu se nalazi jos jedna osoba. To je Skelter, moj prijatelj kojeg sam ostavio na steni kako bih odvukao tebe da porazgovaramo. Ne znam kako se on stvorio tamo, ali vidim da je sve okej. A sto se tice onog lika na kojeg si bila naslonjena, pomalo mi je smesan. Sve vreme vesla, vidi se da je pocetnik. Dovoljno mu je samo da podesi jedra u pravcu vetra i brod ce sam od sebe biti brzi, ima smisla zar ne? Urazumi ih i nauci ih raznim stvarima, treba da budu sto bolji i jaci ako su u tvojoj posadi, a kapetan je odgovoran za svoju posadu tako da verujem da ces napraviti ljude od njih... Sedi odmaraj, pusticemo tog lika da se dovesla do nas. Ne verujem da ce mu trebati duze od 7-8 minuta."
(Rekao je i pokazao rukom na kutiju, a zatim na klupu.)
"Evo, biraj gde ces da sednes." (Rekao je i cekao da dama prva sedne, a onda bi on seo posle nje. Sunce je i dalje bilo jako a sesir se jos uvek nalazio u Boinim rukama.)
| |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 11:42 pm | |
| Pocela je da pada noc, te je sa njom i samo more postalo jos nemirnije. Isti onaj vetar kojem se radovao prilikom susreta sa Alvidom sada je postao jos jaci. Zbog istog je onako obucen u mokru majcu poceo da se smrzava.
Momci su poceli da pricaju o tome da dalje krenu sami. Vash nije zeleo otici bez svog kaputa, narocito jer se u njemu nalazilo ,,ono". Razmisljao je da li da ga ostavi tamo, i da saceka Mihawka da mu ga donese... Smetala mu je cinjenica da provede noc sa piratima. Nije imao nimalo poverenja u njih, Na posletku, oni su mu bili neprijatelji, a on se nasao na njihovom brodu kao gost... Iako je cenio njihovo gostoprimstvo, Vash nije zeleo da bude siguran da je sve kao sto izgleda... Ko zna sta im se mota po glavama. Cela ova situacija mu je bila neverovatna.
Ustao je i rekao...
,,Zahvaljujem se na gostoprimstvu, ali ja ne bih mogao putovati sa vama. Tamo na brodu mi je ostalo nesto veoma vazno. Ako vam nije problem, da li bi ste mogli da sacekate jos malo?"
Nije zeleo da spomene kako im ne veruje. Time nista ne bi postigao. I da je to istina, i da nije, on bi otisao. | |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sat Nov 24, 2018 11:55 pm | |
| Boa se ugrizla za usnu toliko jako da je krenula da joj curi krv. Nije želela da započinje opet neki duži razgovor sa Mihawkom, ali jako ju je iritirao. Sve što je pričao zvučalo je toliko kao ismevanje da jednostavno nije mogla da se pomiri sa činjenicom da to nije tako. I sama je shvatala da je krenula bez nekog posebnog plana, ali psihičku pripremu je imala jako dugu i u tom pogledu bila je spremna. Sve ostalo može pokupiti usput: i posadu, i iskustvo, i novac, pa i brod. Bitno je krenuti u trenutku kad se ukaže prava prilika. A njoj se ukazala. Odmah je primetila da mu se Sarbon ne svidja i to je bio razlog više da se grize za usnu. Ipak, morala je nešto i da prokomentariše. Nije sela, samo se okrenula ka njemu i, gledajući ga pravo u oči, rekla ljutitim glasom: Naravno da je u potpunom bunilu kada si postupio na onaj ludački način! Verujem da on jako brine sada jer nema pojma šta se sa mnom dešava. I on i Mikoto. Naravno da mu se mozak zablokirao. frknula je prezrivo, a zatim šešir koji joj je stajao u ruci stavila na njegovu glavu, ponovo mu se malo približivši. Nije htela da sedne, tako da je sad stajala tik ispred njega. | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 12:04 am | |
| (Nije hteo da gleda kako sebe povredjuje, pa je uzeo noz, onaj u obliku krsta, skinuo je zastitni deo a zatim ga je zabio u rame, ubrzo potom ga je izvadio. Bol je trajao jako kratko, jedva je i izvadio noz jer su mu misici bili dosta cvrsti. Vratio je zastitni deo i ponovo okacio krst oko vrata.)
"Ne povredjuj sebe, jer ce se isto desiti i sa mnom. Zabrinuti jesu, ali treba da cuvaju svoju kapetanicu. Nemoj da mislis da sam indirektno rekao da su glupi, bas suprotno, vidim njihovu zelju da te spasu, ali svakako im treba malo vezbe, a za njihovo ponasanje si zaduzena ti to je sve sto sam rekao, ne vidim razlog da bezveze raskrvaris svoje divne usne. Evo izvoli... Obrisi to malo krvi, molim te..."
(Rekao je i dao joj maramu, a zatim je uzeo neku staru krpu koja se nalazila ispod klupe na kojoj su sedeli ranije. Sagnuo se i natopio krpu morskom vodom, a zatim ju je zavezao oko ramena, na onom mestu gde je imao ranu od uboda. Stao je ispred Boe i prekrstio ruke cakao je da obrise usne. Nadao se da ce ga poslusati.)
| |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 12:16 am | |
| Boa je ostala ukočena na mestu. Nije mogla da veruje šta je uradio upravo. Koliko god je želela da se vrati na svoju hladnokrvnu stranu, ovo je nju zabolelo verovatno više nego Mihawka. Zaboravila je na sve teme o kojima su do sada pričali. Skoncentrisala se na njegovu ranu. Svoju krv nije ni osećala. Nije obraćao pažnju na maramu koju joj je pružao, već mu se sasvim približila,dodirivala ga je svojim telom, ali nije je to zanimalo. Veoma brižnim pogled uputila je na njegovu ranu. Dotakla mu je ruku negde na nadlaktici, ne znajući šta da radi. Bila je veoma zabrinuta. Da li je zaista toliko lud? Kada je pomenuo njene divne usne, u glavi joj je na trenutak sinuo poljubac i to ju je malo omelo. Ipak, brzo se povratila i veoma zabrinuto ga pogledala u oči. Krv je već krenula da joj se sliva niz bradu tako da je izgledala kao neka vampirica. Ipak, nije obraćala pažnju na to dok je govorila ljutim, ali brižnim i opreznim glasom: Ti nisi normalan. Tek tako uzeti i sebe ubosti.. pa ej.. nije znala šta da kaže. Usne su joj sad već bile malo crvenije, izgledala je kao da ima karmin, što je na čudan ali lep način istaklo njena usta. Maramu je držala u onoj ruci kojom nije doticala njegovu nadlakticu, ali kao da je nije konstatovala.. | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 12:28 am | |
| Veslavši i dalje Sarbon je primetio naglo usporenje broda što mu je govorilo da će se za nekih 6-8 minuta stići tamo. Malo mu je laknulo ali dok ne vidi Bou ne može da bude potpuno miran. Iako je celo vreme bio fokusiran na brod i Bou, bio je takođe pažljiv zbog neprijatnog gosta kom je pružio gostoprimstvo iako mu je mnogo bio sumnjiv. Stavljajući ga na listu sumnjičavih i umni zapis načini sa nazivom 'neprijatelj'. Nešto kod njega je bilo dosta sumnjivo kako je rekao i tim umnim delovanjem i pamćenjem šta je govorio i kako je izgledao je malo po malo ispunjavao strategiju 'upoznaj svoga neprijatelja', iako je znao da sve ovo nije bilo dovoljno. Neko takav da se pojavi, kom je osećao neke aure neprijateljstva, je bio pažljiv sa njegovim informacijama, ko zna o čemu misli i kakve namere ima. Naravno, sve je to uspešno skrivao ne gledajući na njega nego je svoj pogled skrivao gledajući u daljini ka brodu kojim se približavao sve više misleći i dalje na Bou. Ubrzo je još nekih pedesetak metara ostalo pre nego što stignu do broda.
Uskoro stižemo. | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 12:31 am | |
| (Boa mu se, na njegovo veliko iznenadjenje, priblizila. Njihova tela su se dodirivala na par sekundi i to dok je gledala ranu. Ubrzo se odmakla i izgledala je zabrinuto. Usta su joj bila sve crvenija, bila je prelepa, ali nije iskoristila maramu koju joj je ddao Mihawk.)
"Ah...Bas si sasava, dodji... Moras da se cuvas."
(Uhvatio ju je za ruku i privukao je k sebi, zatim joj je iz iste te ruke uzeo maramu i polako poceo da joj brise usta. Pazljivo i nezno je to radio kako je ta mala rana od ugriza ne bi bolela. Bio je zamisljen i zagledan u njene divne oci. Kada je zavrsio, vratio je maramu u dzep, a onda se obratio Boi.)
"Mozda nisam normalan, ali mi svakako nije nista, moj trening mi pomaze da ne osecam bol. Dosta sam izdrzljiv tako da ovo nije nista. Peskir sam vezao samo da se rana ne bi inficirala i to je sve. Ne osecam bol uopste, vidis?"
(Rekao je i potapsao se dva puta po ramenu sa kezom na licu, ali je taj kez prerastao u cudnu i smesnu facu posle drugog udarca. Ipak je delom osetio bol, ali se brzo trgnuo i pravio se da je sve u redu.)
"Mozda ne bi trebalo vise da se udaram haha. Nego, tvoji prijatelji se priblizavaju, da li zelis nesto da pojedes pre nego sto se vratis na brod? Imate li hrane?"
(Upitao ju je i hteo je da joj skrene misli sa rane koju je sam sebi napravio. Nije zeleo da tako lepa devojka brine za njega.)
| |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:07 am | |
| Vash je posmatrao kako se polako priblizavaju njegovom brodicu. Nagnuo se preko dasaka uz samu ivicu broda i posmatrao sta se na drugom brodicu desava. Nije ga zanimalo sta njih dvoje rade, ali je zeleo da zna kakva je situacija...
,,Izgleda mi da je sve u redu. Mihawk je odradio sta je zeleo...", pomislio je.
U tom trenutku je pogledao prema Sarbonu te se setio da je i on ranije bio uz Bou. Izgledali su mu prisno. Nije zeleo da zalazi u to i gura nos u njihova posla. Pustio je vreme da pokaze kako ce se sve to odraziti na njega, ako uopste i hoce...
Zeleo je sto pre doci do brodica, te mu je postalo jasno sta bi trebalo da uradi. Dokopao se vesla sa druge strane broda i polako poceo da vesla. Nije progovarao ni rec. Nije zeleo trositi energiju na pricu. Cak je i misli okupirao. U svojoj glavi je svirao melodiju koju je cuo pre par dana. | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:14 am | |
| Brodu su se sve više približavali, u jednom trenutku Sarbon oseti težinu na desnoj strani jer se Skelter baš na toj strani nagnuo da izvidi šta se tamo dešava, sigurno je to bilo. A on, on je postajao zabrinutiji i dalje te je i dalje veslao, u jednom trenutku primeti kako je odjednom dobio na ubrzanju. Samo je na kratko okrenuo glavu i video Skeltera kako vesla na levoj strani i vratio je glavu nazad na taj brod. | |
| | | Vash The Stampede
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:27 am | |
| Vash je veslao tako da uspostavi sinhronizaciju sa Sarbonom. Znao je da je Sarbon potrosio dosta snage ranije na veslanje. Okrenuo se prema njemu i rekao...
,,Sarbone, imas li dovoljno snage da izdrzis ako bi smo sada ubrzali?"
Vash je posmatrao more ispred njih kako postaje sve nemirnije. Talasi su postajali ogromni, ali na svu srecu, to se nije primacivalo posto su bili na pucini. Primetio je kako se polako priblizavaju njegovom brodicu. Shvatao je da ce uskoro stici i da ce dobiti dugo zasluzen odmor.
,,Jos nisam ispunio sebi obecanje koje sam dao tokom sukoba sa Alvidom... Neka, sutra cu. Kakva ce to gozba biti. Bice to prva stvar koju cu ujutru uraditi. Nadam se samo da ce ostati dovoljno hrane na brodu za to", razmisljao je.
Brzo je zaboravio tu temu i vratio se na veslanje. | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:34 am | |
| Veslajući dalje sa tim brodom kao objektivom Skelter je pokušavajući da uskladi veslanje sa Sarbonom postavio njemu pitanje, a Mikoto je za to vreme sedeo i strpljivo čekao da stignu.
Imam. - odgovorio je kratko državši i dalje oči na sada već skoro približenom brodu.
Ubrzo su se usklađenim veslanjem tom brodu konačno približili. Sarbon nije izdržao a da ne zagrmi ka tom brodu tako glasno da je eho po tom delu mora odjekivao.
Boa!!! | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 8:00 am | |
| (Zadremao je na samom pramcu camca niko ga nije ni primetio cuo je samo Sarbonov glas Boa , onda se okrenuo i vidjeo je da je jos tu onaj momak nije prrvise mario bio je pospan ali je ipak ustao i malo se protegnuo a onda im prisao .) Sta se desava ? Zasto vicete pobogu taman me sladak san uhvatio i bilo je previse lepo kad ono neces vragu cujem vas kako se derete nesto se lose desilo Boi ili vi to samo onako ? (Ustade te pogleda camac na kom se nalazila Boa i Mihawk ali nista nije mogao da vidi..Znak sam da taj lik krije nesto ili je mozda zaljubljen a ko ce ga znati ovi likovi mi se cine potpuno ludima , ludjima od nas ali eto vreca nasla zakrpu sto bi rekli , Mikoto izvadi kutiju sa cigaretama a onds zapali jednu cigaretu gledajuci u isti pravac .) | |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 10:24 am | |
| Boa se trgla. Tek kada joj je izvukao maramu iz ruke i počeo da briše ranu na ustima, ona je shvatila da joj curi krv. Nije je toliko bolelo koliko je bio neprijatan osećaj da ima takvu ranu na donjoj usni. Ipak, istrpela je dok joj je Mihawk obrisao ranu ne rekavši ništa. Čudno se osećala dok je on to radio. Poput nekog deteta koje se povredilo i ne može da se snadje u datoj situaciji. Međutim, kada je Mihawk počeo da se udara po rani, ona se zaprepastila. Ponovo je zaboravila na svoju ranicu. Uhvatila mu je ruku kojom se bio udarao, a drugom rukom ga udarila u drugo rame. Zatim je vrlo ljutim glasom rekla: Nemoj to više da radiš, koji problem imaš? Kome se dokazuješ? Zašto bi to radio? čula je da ju je pitao za hranu, ,ali nije joj trenutno bilo do toga, a i imala je dosta hrane na čamcu, pokupila je kad je išla sa Sarbonom kući. Kad smo kod Sarbona, u tom trenutku se iz daljine začuo jedan uzvik, za kooji je mogla pretpostaviti da je njegov. Nije bilo jasno šta je tačno rekao, ali je pretpostavila da ju je dozivao. Znači, blizu su. Međutim, nije se još okrenula, već je gledala Mihawka pravo u oči i rekla tijim glasom: Evo mojih. Još malo pa se rastajemo. Pazi prvo na sebe, pa onda mene savetuj.. to je bio jedan vrlo zabrinut ton glasa. Sve vreme ga je držala za onu ruku kojom se udarao malope.. | |
| | | Dracule Mihawk
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 11:47 am | |
| Izgleda da je Mihawk ipak uspeo da pridobije Bou. Srecom, to nije bila gluma ili bilo sta drugo, on je iskreno brinuo za nju i voleo je.
"Pa eto, vidis da mi nije nista, nisam mrtav, znaci da brinem dovoljno. Kazem ti, nije mi nista."
Shvatio je da ce uskoro da se rastanu i hteo je da se pozdravi sa Boom, ali da mu taj pozdrav ostane u secanju, jer, ko zna kada ce se sledeci put videti. Uhvatio ju je za ruku kojom je ona drzala njegovu, a zatim ju je prebacio oko vrata. Priblizio joj se, bili su skoro zalepljeni jedno uz drugo, zatim ju je zagrlio i priblizio usne njenom uhu. Nakon toga je tiho i nezno prosaputao:
"Da, rastajemo se. Probaj da se setis ovog danasnjeg razgovora i cuvaj se. Ako dodje do komplikacija, ako ti zatreba bilo sta, pokusaj da me pronadjes, bicu uvek tu da znas."
Zatim je zatvorio oci i lep, slab zagrljaj je postao jako cvrst. Taj jak zagrljaj, bio je ujedno i nezan jer je Mihawk pazio da ne povredi Bou s obzirom na njegovu snagu... Jednostavno je hteo da iskoristi poslednje sekunde koje provodi sa njom...
| |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:15 pm | |
| Bio je siguran, ne, bio je potpuno ubeđen da ga je Boa čula. Naravno, ko i ne bi kada je zagrmeo toliko snažno da je i Mikota koji je spavao trgao iz sna. Prvi put oseti tu nervozu, to odvajanje da jednostavno je Mikota iz svog vidokruga ignorisao fokusirajući se jedino na Bou. A Mikoto je krenuo da se žali jer je upravo probuđen. Sarkastičan odgovor pade.
Zašto se derem? Ček da vidim, mislim da je razlog taj što je naša kapetanica i m... - zastao je odjednom da se ne zanese i pažljivo birajući reči - ...i naša prijateljica upravo oteta nama pred očima. Ne znam jel je tebi svejedno jer si dosad spavao ali meni itekako nije. - a onda nastavi govoreći, više sebi nego njemu, ne mareći što ga čuje - Nešto se desilo, jednostavno osećam to, nema sumnje.
Kada su se još više približili ovaj put je još jače zagrmeo te njegove reči zvučaše kristalno jasno.
Boaa, javi se, molim te. Jel sve u redu tamo?!!!!!! Glas mu beše pun brige i dosta snažan. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sea Rocks | |
| |
| | | | Sea Rocks | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|