One Piece Forum-Serbia Registrujte se na nas One Piece Forum, uzivajte u dobrom drustvu, dobrim pricama i najboljem anime serijalu! |
|
| Sea Rocks | |
|
+3Boa Hancock Vash The Stampede Dracule Mihawk 7 posters | |
Author | Message |
---|
Vash The Stampede
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:20 pm | |
| Zajednickim snagama Sarbon i Vash su uspeli da dodju do brodica na kojem su se nalazili Mihawk i Boa. Vash je nezno spustio veslo na tle. Uz uzdah je zabacio glavu unazad i pogledao ka nebu...
,,Mrak je vec uveliko pao...Ahhhh, kako sam umoran... (Ustao je i povikao) Mihawk, je li sve u redu?!"
Nakon sto je to rekao, naslonio se na ivicu broda kako bi malo odmorio i lakse cuo Mihawka u isto vreme.
Kako se naslonio preko ograde, tako je primeo scenu koja se ovdijala na brodicu. Mihawk i Boa su se drzali u strastvenom zagrljaju. Vashu je postala jasnija situacija, te i razlog Sarbonovog ponasanja. ,,Kada bi sve na ovom svetu bilo po nasolj volji, bilo bi pomalo dosadno", bila je jedna od mudrih misli koje se Vash prisetio u tom trenutku.
Ipak, posmatrao je celu situaciju u neverici. Shvatio je da je vreme za polazak
Mesec je vec izasao i poceo da osvetljava povrsinu vode. Vashu se cinilo kao da ce ovaj dan pamtiti celi zivot. Podsecao ga je na citavu salatu raznih dogadjaja. Okrenuo se prema Mikotu i Sarbonu, i rekao...
,,To bi bilo to momci. Hvala puno na gostoprimstvu, zapamticu to. Bilo mi je drago sto smo se upoznali...".
Kako je to rekao, mogao je osetiti snazan vetar kako duva sa njegove desne strane. Nikada nije ni pomislio da more moze biti ovako surovo. Tek sada je shvatio da i ono mi dva lica.
Last edited by Vash The Stampede on Sun Nov 25, 2018 1:33 pm; edited 1 time in total | |
| | | Mikoto
Player Stats: Health: (500/1000) Energy: (500/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:43 pm | |
| Ou..steta sto odlazis covece mogao si da ostanes na nekoj skromnoj veceri ? Ali nema veze verujem da ce biti prilike da se sretnemk opet svakako necu ni ka zaboraviti tebe i da srecno u tvom putovanju srecno ! (Podize ruku te pozdravi coveka , cak ako ke imao malo losije i povrsno misljenje o decku i dalje je mislio da je spijun iz neke organizacije ili je pak bio pirat koji je samo markirao ili prisluskivao , Mikoto nije htio odati informaciju da je u grupi sa piratima .) Nego Sarbone sta mislis da priblizmo camac njihovom ili da jos malo sacekamo ? (Leze na malu palubicu broda puseci svoju cigaretu malo je odmarao i gledao u nebo cinilo mu se kao da ce svakog trena mozda poceti i kisa .) Kako sam gladan...ne mogu da verujem ali moram da izdrzim ... (Rece tiho sebi u bradu skrenu pogled malo ka tudjem bordu i ugleda kako Mihawk grli Bou pretvarao se da to nije vidjeo zbog intimnosti ipak to nije njegova stvar pa samo pogleda ponovo ka Sarbonu.) Sarbone pogledaj u njihov brod i reci mi sta vidis posto mislim da me oci varaju ? | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 1:57 pm | |
| (Samo napred) - u sebi reče a zatim iskoristi svoj spoljašnji glas - Bure uvek dolaze. - govoreći misteriozno i nadovezao se na Mikota
Veslajući i dalje, Mikoto se Sarbonu obrati a on će njemu.
Šta misliš da radim? Još nekoliko metara i tu smo.
Pominjajući o tome kako je gladan Sarbon mu uputi jedan zagonetan pogled te ga vrati ka onom brodu pun zabrinutosti i potvrđujući svoje reči koje je pre samo minut o burama govorio. Tada odgovori Mikotu.
Ne varaju, kao što rekoh, bure uvek dolaze - bura pogađa more stvarajući razne nepogode po zemlju koja se nakon nestanka tih bura ponovo vraća u svoje normalno i nadano stanje. To reče veoma zagonetno i dosta nervozno, ali sa nadom je dodao još par reči - Bure takođe i nestaju ostavljajući more da bude lepo i bez talasa, što godi samoj zemlji.
Opet je povisio ton snažno.
Boa!!! | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 3:11 pm | |
| Sarbone mislim da se grle tako da dzaba zoves sumnjam da nas ista cuju ljubav je opasna stvar samo se nadam da ce da pozure jer postaje i hladnjikavo cini mi se da ce bura i to veoma jaka samo sto ne znam kada to je opasno zato bi voleo da sto pre krenemo sa ovog mesta . (Ponestaje mi cigareta , a oni se jos uvek grle ne bi da me neko shvati pogresnk ali postajem uvrnut kada nemam cigara , kucnu se rukom malo po glavi a onda se okrenu prema svom brodu i stavi ruke iza svoje glave zvizduci kao da nije marao za sve ono sto ga okruzuje cak mu vise ni hladno nije bilo , samo bi zatvorio svoje oci i zvizdao .) | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 3:37 pm | |
| Nije toliko opasna koliko daje snagu, u ljubavi nema ništa strašno. Sve zavisi kakva je osoba u pitanju. - poneki talasi su bili prisutni i ljuljali čamac, to je sve, ni jedna prirodna nepogoda ne beše tu, ni jedan znak neke takve nevolje ne beše tu, a more pored tih talasa beše mirno. Senka pade na njegove oči prekrivajući ih te reče Mikotu. - Bura, na vidiku je nema i niti će nas udariti, niti će se približiti, bura je tu, prisutna i dosta snažna sa jakim uticajem, bure ovde ne vidiš. Predosetljivu magmu je osetio koja je izlazila još tokom puta, magma beše neprijatno vruća. Gromoglasan zvuk ču se. Boa!!! | |
| | | Boa Hancock
Player Stats: Health: (400/1000) Energy: (400/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 5:02 pm | |
| Kada ju je Mihawk zagrlio, utrnula je. Celo telo joj je bilo ukočeno, a jedini deo koji nije mogao da se smiri bilo je srce. Ovo je veoma opasno po nju i kasnije će se verovatno razboleti od ovolikog uzbuđenja. Kada se približio njenom uvetu, sva se naježila. Zadrhtala je od njegovog šapata. A onda je usledio jak ali veoma nežan zagrljaj. Niko je ranije nije zagrlio na taj način. Mihawk je isijavao svojom ljubavlju ka njoj i tokom ovog zagrljaja ona je to mogla jasno da oseti. Međutim, i dalje joj je bilo neprijatno. Delom se opustila pošto je videla da mu nije ništa sa ramenom, pa se zato malo i prepustila zagrljaju. Ipak, nije mogla da podigne ruke i uzvrati mu zagrljaj. Neka ukočenost ju je sprečavala. Kao da se plašila da će to biti nešto poput pozitivnog odgovora njemu. A ona nije imala pozitivan odgovor na njegova osećanja. Makar je mislila da nema..Sekunde kao da traju večito. Ali njoj ta večnost nije dovoljna. Želela bi još malo da ostane u tom zagrljaju, ali, pošto ga nije uzvratila. bilo joj je jako neprijatno. Osim toga, nije to mogla više da podnese. Zato ga je lagano odgurnula od sebe, kako bi shvatio da je zagrljaju kraj, a onda ponovo napravila kamenu facu. To je to. Više ne sme da pokazuje nikakva osećanja. Hladnim glasom je rekla: Čini mi se da je ovo previše fizičkog kontakta za drugi susret. Morala je da se potrudi kako bi stvarno zvučala hladno. Ali, da je suviše kontakta, to je stvarno mislila. Pogledala je čežnjivo na njegov šešir, mada ni sama to nije shvatila: duboko u sebi je žalila što nije prihvatila da ga ponese. Zašto..? Ali, onda ju je iz zamišljenosti prenuo Sarbonov glas. Sada je već mogla jasno da ga čuje. Okrenula se lagano ka pravcu zvuka i ugledala svoj čamac. Videla je još jednog lika i shvatila da je to onaj kojeg je Mihawk pomenuo malopre. Udahnula je duboko: ništa od ovoga što se desilo ne sme znati njena posada. Mahnula im je kako bi videli da je sve u redu. Zatim se okrenula ka Mihawku i zagledala se u njegove oči. Zašto više nije osećala mržnju? Sve vreme je bila ubedjena da ga mrzi, ali sada je to ubedjenje nestalo.. Ipak je na kraju smekšala pogled, veoma nesvesno, i nasmešila se: Evo moje posade. Vreme mi je. Ponovo se uozbiljila i gledala ga sve vreme direktno u oči. | |
| | | Dracule Mihawk
Player Stats: Health: (600/1000) Energy: (600/1000) Devil Energy: (600/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 5:14 pm | |
| (Boa je bila ukocena i sva opustena u njegovom zagrljaju, nije se opirala neko vreme, cinil mu se da joj zagrljaj prija, medjutim ubrzo ga je odgurnula a njena posada se priblizila brodu. Mihawk je bio ubedjen da nema posade da bi taj zagrljaj trajao duze ali svakako je bio zadovoljan i ovim sto je uspeo da uradi.)
"Da, izgleda da je kraj. Nadam se da cemo se videti sto pre. Cuvaj se, polako zalazi sunce, bice hladno. More nocu nije isto kao i ono danju. Obuci se dobro kad se vratis na svoj brod. I izvoli sesir, sutra ce ponovo biti suncano. Ne pokusavaj da mi ga vratis do sledeceg susreta. U suprotnom cu se jos malo poigrati sa ovim nozem hehe."
(Blago se smejao dok joj je stavljao sesir na glavu. Bas joj lepo stoji -Razmisljao je u sebi. Jos par sekundi je gledao u njene oci, a zatim se sagnuo i uzeo dasku sa svog broda. Bilo je dosta stvarcica na njegovom brodu, poput kutija, kanapa, mreza za ribolov i slicno. Daska koji je nasao trebalo je da sluzi za laksi prelazak Boe na njen brod. Dosao je do ivice, a zatim fiksirao dasku kako bi Boi bilo lakse da predje. Takodje bi i Skelteru koristilo, ali toga se setio tek posle jer je stalno razmisljao o Boi...)
"Evo, da ne moras da preskaces, ovako je sigurnije i lakse srecom pa daska nije previse uska, prelazak ce biti laksi uz nju. Izvoli, i ako zelis upoznaj Skeltera, on je moj saputnik, krojac je po zanimanju, mogao bi da ti sredi par stvarcica, samo poruci haha..."
(Nasmejao se i cekao da Boa predje na njen brod. Srce mu se uznemirilo, ali je spolja delovao potpuno normalno. Nije pokazivao nikakvu nervozu ili tugu jer Boa odlazi...)
| |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 5:23 pm | |
| Boa se osetila srećnom u trenutku kada joj je stavio šešir na glavu. To što joj je pričao da brine o sebi je već počelo da je nervira. Namrštila se malo zbog toga. Ipak, što se tiče šešira, nije bilo šanse da ode na svoj čamac sa njegovim šeširom. Kako to da objasni posadi? A tako ga je želela... gorko će se kajati čim predje na svoj čamac, ali malo ljutim glasom i sa napućenim usnama i obrazima je rekla: Neću tvoj šešir. Šta će mi. Sama ću kupiti. I nisam dete, nemoj da mi daješ te banalne savete.. zvučala je kao dete koje hoće da bude odraslo pa ga ljute neki dobronamerni saveti. U međuvremenu, dok je govorila, skinula je ponovo šešir, prišla mu i spustila ga po ko zna koji put na njegovu glavu. Čaamac je došao već veoma blizu. Pogledala ga je još jednom, ozbiljnim i čvrstim pogledom koji je isijavao nekom sakrivenom čežnjom. Jako tihim glasom koji je samo on mogao da čuje je rekla: Videćemo se još.. A planirala je da kaže zbogom. Kako joj se ovo omaklo, ni sama nije bila svesna. Takodje joj nije bilo jasno kako je uspela da dozvoli sebi da mu uputi jedan vrlo lep i obećavajući osmejak. Ipak, uradila je to. A zatim se neobično jako odrazila od pod čamca i unazad skočila pravo na svoj čamac, ni ne pogledavši dasku. Već je plakala u sebi za to što nije uzela šešir, ali trudila se da se to ne primeti. Što se tiče njegovog druga, upoznaće ga kada se njena posada uveri da je sve u redu.. DoMinJun je krenuo za njom. | |
| | | Dracule Mihawk
Player Stats: Health: (600/1000) Energy: (600/1000) Devil Energy: (600/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 5:35 pm | |
| (Boa je spretno doskocila na njen brod, dasku nije ni pogledala. To je izmamilo veliki smesak na Mihawkovom licu. Pogledao je Skeltera koji se po svemu sudeci sprijateljio sa crvenokosim. Izgledao je opusteno ali je bio previse spor. Odlucio je da ga samo ubaci natrag na brod i da krenu do sledeceg ostrva, preciznije Shells Town-a.)
"Drago mi je da smo ipak popricali Boa. Hvala ti na razumevanju. Sto se tice Skeltera, previse je spor, predlazem da se upoznate sledeci put. Svakako cemo se sresti jos zar ne haha?"
(Rekao je sa kezom na licu, on je stajao sam na brodu dok su svi bili na drugom. Zatim se uozbiljio i nije mogao da gleda Skeltera koji se razvlaci pa je uzeo svoj dugi mac, osrticom mu zakacio neki cudan deo koji je imao na kaputu, a zatim ga je samo prebacio na njihov camac. Taj deo je savrseno odgovarao Mihawku da ga prebaci, sreca pa je krojac i ima cudna odela -Pomislio je.)
Podesio je jedra i brod je polako kretao, u poslednjem momentu, skinuo je sesir, bacio ga je crvenokosom i uzviknuo: "Hvataj ovo crvenokosi, to je za vasu kapetanicu, mora nesto da je stiti od jakog sunca, cuvajte je..."
(To su bile njegove poslednje reci, poslednji put je pogledao Bou. Bio je odusevljen njenim karakterom, zatim joj je namignuo i podigao levu ruku. Mahnuo joj je za rastanak a njegov brodic se polako udaljavao od njih. Boa i da je htela, nije mogla da mu vrati sesir jer su se udaljili. Mihawk je imao iskustva sa voznjom brodova, tako da se brzo odvojio od njih. Nadao se da ce sto pre sresti Bou i da ce sledeci put razgovarati duze...)
| |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 5:57 pm | |
| Još koji metar je ostao da se potpuno približe Mihawkovom brodu gde su njih dvoje bili mnogo blizu jedan od drugoga. Aura se pomeri, zaigraše talasi koji su smetali a pre nego što je Boa ka svom čamcu krenula Mihawk je postavio dasku kako bi Boa prošla po njoj da sigurno pređe na čamac. U tom trenutku Sarbon spusti ono veslo kojim je veslao i pružio je svoju ruku da uhvati Bou kako bi što sigurnije prešla. Međutim to nije bilo potrebno, Boa je zaskočila i preskočila celu dasku te se dočeka na noge na svom čamcu. Sarbon je tada svoj pogled pun oštrine uperio u Mihawkove oči, gledajući ga probijajući ih sa tim oštri pogledom kao sečivo. Toliko ga je posmatrao sa oštrinom da se tako pobrinuo da ih Mihawk upamti, zatim je uzeo onaj svoj šešir i bacio ga kod njih u čamac pravo kod Mikota u trenutku kada su se dva plovila odvajala a Skelter se na taj brod vratio. Sarbonov nervozan i brižan pogled uputi Boi primećujući njenu malu ranu na njenim lepim usnama. Svojim snažnim i istovremeno nežnim dodirom ju je uhvatio za ramena gledajući tu ranu i upitao je brižno.
Boa, jel je sve u redu? Imaš ranu na usni, znam da se nešto desilo, jednostavno osećam to.
Mislio je na sve munje i bure koje su prošle, bio je ubeđen. | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 6:08 pm | |
| (Samo pruzi ruku prema sesiru i bez reci njegov sesir veoma prrcizno sleti na njegovu ruku Mikoto pomisli , vidi vidi neko je veoma precizan a i veoma ljubazan sto se tice zena .) Pa hvata ti Mihawk pozdravi svog prijatelja zaboravih mu ime ali svakako ga pozdravi srecno u daljem putovanju .) (A onda se pridize te pogleda u Bou a onda joj pridje te je blize pogleda .) Nesto ti se desilo Sarbon i ja smo bili uplaseni za tebe nisam htio da te izgubim kao ona dva lika Makishimu i Jellala ko zna sta im se desilo hajde sad odmaraj neka ti Sarbon pogleda to na licu .) (Pruzi joj ruku u na kojoj se nalazi sesir .) Ovo je za tebe od onog lika Mihawka kaze da te stiti od Sunca veoma pazljiv momak zar ne ? | |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 6:16 pm | |
| Boa je sve vreme ćutala i gledala za Mihawkom. I još jedno iznenadjenje. Baca šešir u poslednjem momentu, kada već ne može da mu ga vrati. Nasmejala se sebi u bradu: kakav ludak.. Ne obraćajući pažnju ni na šta čitav minut, pratila je pogledom onaj čamac, mesto na kojem su se dogodile tako čudne stvari koje će pamtiti ceo život.. Imala je jako ozbiljan i izmučen izraz lica: izgledala je vrlo umorno. Ćutke je prišla Mikotou i uzela mu šešir iz ruke. Zagrlila ga je i rekla umirujućim glasom: Ne brini. Sve je u redu. Zatim je došla do Sarbona. Gledala ga je u oči nekoliko trenutaka, i to je bio jedan veoma dubok pogled. Svašta je moglo da se pročita u njemu. I tuga, i umor, i neka vrsta krivice. Znala je da ne može da mu kaže ništa što se desilo na brodu, i to ju je tištilo. Bilo joj je teško i imala je veliku knedlu u grlu, pa nije bila mnogo pričljiva. Možda će im neke delove i objasniti, ali kasnije. Posle nekoliko trenutaka zagledanosti u njega, prišla mu je i njega takodje zagrlila. To je trajalo nekoliko sekundi, i za to vreme je tiho rekla: Pričaćemo, ali ne sada. Umorna sam i volela bih da se odmorim. Izvini. Zatim se odvojila od njega i namešila mu se. Pogledala je u šešir i, posle izvesnog razmišljanja, stavila ga na glavu i sela na svoju zmiju kako bi se odmorila. Uzdahnula je umorno i rekla: Recite ako imate nešto, ali me ne ispitujte šta se dogodilo. Ako ste gladni, uzmite iz moje torbe bilo šta. Uskoro ćemo stići na sledeće ostrvo pa ćemo kupiti još hrane. | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 6:38 pm | |
| Kratka tišina preuze Bou i gledala je za Mihawkom. Čim se taj brod odvajao, Boa je prišla Mikotou i zagrlila ga. Zatim je prešla do Sarbona gledavši ga duboko, tada je Sarbon sve pustio, jednostavno je želeo to, pustio je sve i odrazilo se na površinu želeći da Boa to vidi, tu njegovu tugu, zabrinutost i dosta toga te i njega zagrli, Sarbon opčinjen tim zagrljajem se prepusti i zagrli je tako čvrsto a tako nežno zatvarajući svoje oči na trenutak i otvori ih ubrzo. Kratko je trajalo to ali je Sarbonu to toliko značilo i voleo da nije želeo odvojiti se, bitno je da je sve u redu. Reči su u tom trenutku bile suvišne, bure i oblaci su govorili na uznemirenom moru gde su se talasi sudarali, shvatajući njihovu poentu iznemirenosti. More beše mirno, po neki talas beše tu i to je sve. A zatim se odvojila od njega i dala mu je jedan osmeh u koji je dugo želeo gledati. Nakon njenih tihih reči on reče istom tihom jačinom kao njenom dajući njoj svoj osmeh govoreći sa toplinom.
Naravno, odmori se, to je najbitnije. Ako želiš spavati moje rame je za tebe slobodno uvek. - osmeh nije skidao sa lica. A onda kada se smistila na DoMinJuna, Sarbon je rekao.
Ja imam reći, bure i snažni talasi neprijatni nama dolaze, ali koliko god da uznemiravaju more, oni će nestati a more će ostati mirno dok prijatna kiša sa oblaka pada u to more.
Dok je to govorio posmatrao je Bou nadano, a zatim se okrenuo ka mirnom i tihom moru i zagledao se u to mirno more da bi ga nakon desetak sekundi vratio na Bou. | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 6:52 pm | |
| Razumem kapetanice krecem sa veslanjem a ti odmori slobodno malo sam gladan ali nije potrebno da tracim dragocenu hranu bolje da nastavim veslati sto pre to bolje i da Sarbone ako hoces mozes i ti odmoroti ja mogu sam malo po malo . (Malo se nasmesi a onda uze vesla u ruke te krenu veslati iz sve snage .) DoMinJun nije nesto dobro izgleda da mu ne prija slana voda i ljuljanje u camcicu ako hoce moze leci na ovu malu palubocu da odmori zasluzio je izvukao nas je kod Alvide kada smo bezali nego Sarbone kada si vec tu mozes pogledati iza nas brinem se za Jellala i Makishimu jos ih nema a davno su trebali stici... (Boa je dobara jako stvarno mi se svidja kako nas vodi ali ipak jedva cekam zasluzen odmor i za nas i za nju zasluzila je samo se pitam hocu li sresti ponovo onog cudaka kao i Mihawka.) | |
| | | Vash The Stampede
Player Stats: Health: (100/1000) Energy: (100/1000) Devil Energy: (0/1000)
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 7:07 pm | |
| Pozdravljanje je proslo redovno. Vashu je prilikom prelaska pomogao Mihawk svojim macem. U svoj toj zurbi, Vash nije stigao da se upozna sa Boom onako kako dolikuje...
,,Pozdrav, moje ime je Skelter. Vidim da si...vec upoznala mog saputnika", rekao je u saljivom, ali dobronamerno tonu, dok je skakao sa ivice jednog broda na drugi.
Nakon svega sto je proslo, Vash i Mihawk su se ponovo nasli zajedno na brodu. Mrak je vec polako padao, te im nije ostalo mnogo vremena za pricu. Cutali su tako neko vreme, sve dok Vash nije progovorio...
,,Nastavljamo kao sto smo se i dogovorili. Idemo de Shell Town-a, zar ne? Rodnog mesta Miguela i Mister Crockera, hahahah... Usput, Romeo, moram priznati da mi je neverovatna citava ova situacija. U sred putovanja, i to na sred mora, ti si nasao vremena za udvaranje...Neverovatan si. Idem sada na odavno zasluzeni san. Videcemo se sutraaaaah...", bilo je poslednje sto je rekao pre nego sto je otisao na pocinak.
Pokuio je svoj kaput usput i nastavio dalje.
,,Upoznao sam mnogo zanimljivih ljudi danas...Steta sto su mi neprijatelji", bile su misli koje su mu tada prolazile kroz glavu.
| |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 7:14 pm | |
| Boa se namrštila i na čelu joj se pojavila jedna bora. Nije mogla da razume šta joj Sarbon priča. Bila je suviše umorna da bi mogla da se udubi u to. Pogledala ga je zahvalno i rekla: Hvala, ali DoMinJun može da se sklupča i da spava, i u isto vreme da mi služi kao krevet. Leći ću malo, ali neću spavati. Naporno je bilo ovo nasmešila se. Zatim se okrenula ka Mikotou i rekla vrlo strogim i naredbodavnim glasom: Slušaj svoju kapetanicu. Moraš jesti da bi imao energije. Hrana je dragocena upravo zato što nam daje neophodnu energiju. I ja ću jesti kad se malo odmorim, a novca imam dovoljno tako da samo jedi. sada se i njemu nasmešila, i dodala: Dosta si novca potrošio na ovaj čamac. Dodaću ti malo kada izadjemo iz čamca. Ne brini se. Moraš da jedeš! Zvučala je jako strogo, ali dobroćudno. Prisetila se Mihawkovih reči da treba da se uozbilje, ali rešila je da to ostavi za malo kasnije, kada se odmori.. | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 7:35 pm | |
| Njegove zagonetne reči beše njima misterija i nisu se trudili da ih skapiraju jer su bivali umorni i gladni, jedino je Sarbonu svaka reč imala smisla i ciljala je samu suštinu, ali nije to sada bilo bitno, skoro. Za sada je važno povratiti snagu i odmoriti se kako bi dalje nastavili put. Na Boine reči dok ju je veoma duboko gledao u njene oči i sa zabrinutošću i toplinom je rekao.
Itekako je bilo naporno, veoma. - pogled sa nje nije skidao gledavši je svojim očima koji su joj govorile 'odmori se' kao i razne dobre stvari koje nije čula, za taj umor koji ih je zahvatao je želeo nestati, dok joj je svojim očima pričao. Njene reči naređenja su Sarbona privukle da se sa njom složio iako je imao još snage u sebi, a glad se polako pojavljivala koja je bila izdržljiva za njega. | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 7:55 pm | |
| (Nasmesi se poput nekakvog deteta nilad nije osetio ovakav osecaj zadovoljstva i unutrasnje topline nekako ovo je bilo tesko iskontrolisati uze nesto malo hrane a onda spusti vesla te prezalogaji a onda uze malo hrane te prinese Boi i ostavi kraj nje .) Hvala ti jednostavno znam da si nam kapetanica i sa brines za nas jednostavno ja ne mogu da razumem da nas neko tako cuva dugujem ti jedno veliko hvala. (Kleknu i uze njenu ruku te dotace svoke celo a onda rece .) Iz mesta odakle ja dolazim ovako pokazujemo veliko postavanje prema voljenim osobama hvala ti i za novac i za hranu veruj da cu ti uzvratiti od danas cuvam vas oboje svojim zivotom ovo sam vec jednom rekao nsma sta da me bude strah ja sam u posadi buduce kraljice pirata ! (A onda pogleda ljubazno Bou te se vrati i uze vesla u ruke te nastavi veslati .) Kako si ti Sarbone ? | |
| | | Boa Hancock
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 8:09 pm | |
| Boa je bila umorna, ali zadovoljna. Takodje je osećala veliku zahvalnost prema Mikotou zato što joj je doneo hranu: jako ju je mrzelo da ustaje. Namešila se zahvalno i rekla: Pa, mnogo mi laskaš. Ali, drago mi je da sam zadobila tvoje poštovanje. Ali, nemoj nikad da misliš da ću ja biti neko ko će da naredjuje. Zatim je zatvorila oči i počela da tone u lagan san. Pre nego što je zadremala, rekla je pospanim glasom: Punom parom na sledeće ostrvo. Čim se približimo, budite me, pa da se dogovaramo kako ćemo dalje! | |
| | | Mikoto
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 8:39 pm | |
| (Klimnuo je potrvdo glavom i nastavio veslati razmisljao je o sledecem ostrvu slabo kad je putovao tako da nije vidjeo neka druga ostrva uvek je sanjao o tome kakva su druga ostrva i kako bi se snasao tamo , nije znao hoce se susresti sa marincima ili sa necim sasvim trrecim jer ipak prisecao se raznih prica kada je bio mali o morskim nemanima i raznim drugim cudima.) | |
| | | Sarbon Illyrium
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Nov 25, 2018 8:48 pm | |
| Gledajući u more a zatim u Bou koja je bila naslonjena na zmiji, Mikoto joj je prišao sa hranom i ponudio ju je. A zatim je uhvatio za ruku i sebe na čelo, Sarbon pretpostavivši da je u pitanju običaj iz njegovog mesta se zapita o tome, a Mikoto je svojim rečima Boi to potvrđivao, to mu znači iskazivanje velikog poštovanja Boi. U tom trenutku se Sarbon pocrveneo jer je i on takođe hteo da joj se zahvali ali to je kod njega bilo dosta drugačije, i samo je spustio glavu da mu crvenilo ne bi bilo primećeno, a možda su ga i uočili, jer je veoma takav bio. Ovakvoj kapetanici koja toliko brine za svoju posadu je bilo potrebno zahvaliti se i pokazati joj najveće poštovanje kako njegovi zemljaci iz zavičaja to rade, ali se ukopao i na samu pomisao na to iako je želeo to i videlo mu se u očima. Zatim dade svoje odgovore.
Dobro sam ja, malo ću hrane uzeti. - a zatim je pružio svoju ruku i dohvatio je jednu malu količinu hrane koja ga je okrepila i povratila mu ono malo snage što je potrošio - Hvala ti Boa što brineš za nas kao posadu i kao prijatelje svoje, cenim to jako. - zatim se okrete ka Mikotou - Mi imamo malo drugačiji običaj ukazivanja poštovanja, ali tvoj postupak mi se veoma sviđa. Drago mi je što vas imam kao svoju posadu i kao drage prijatelje. - više je govorio oboma.
Zatim je Boa polako zatvarala svoje oči a Sarbon ju je posmatrao kako lepo izgleda te se malo udubi u sve to. Na njene reči Sarbon odgovori jakim i toplim glasom sa dozom ozbiljnosti u tonu i pogledu.
Naravno, zaplovimo brže. Mikoto... - a zatim mu očima pokaza na tom veslu što mu je jasno ukazalo da zaveslaju zajedno i brzo kako Boa reče - krećemo.
A onda su zaveslali brže nego do sad.
| |
| | | Pedro
Player Stats: Health: (0/0) Energy: (0/0) Devil Energy: (0/0)
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Jan 13, 2019 6:48 pm | |
| (posle par minuta setnje, ja i sanji dosli smo do kraja ovog poprilicno malenog ostrva, pogled odavne bio je zadivljujuc, iako sunce samo sto nije zaslo, malo sam se vise priblizo moru i popeo se na najvisu stenu ovde, podigao sam i malog sanjia te progovorio)
Ovde pocinje nasa avantura.. Sanji.. | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Jan 13, 2019 8:20 pm | |
| (Dosli smo do kraja ostrva i popeli se na stenu. Reci koje mi je Pedro rekao su mi pokazale da on voli avanture. Sta li cemo naci u istrazivanju, nadam se da ce biti nesto dobro. Da li ce biti nekih borbi?)
Kapetane, sta cemo sledece da radimo?
(Uzeo sam cigaru iz paklice i zapalio bih je, ponudio bih i kapetanu, ali on ne pusi cigare. Pogled je bio prelep, ako bih malo spustio glavu, video bih neke delove camaca, izgleda da se ljudi ovde cesto slupaju.) | |
| | | Pedro
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Jan 13, 2019 8:53 pm | |
| (nije imalo jos mnogo da se razmislja, bili smo sigurni da cemo napustiti ovo malo ostrvce i krenuti u avanture, potreban nam je brod, te sam mu rekao)
E sada, slusaj klinjo.. Nama je potreban brod, ja cu ga kupiti, ides sa mnom, ali ces mi dati 500 berrya kako bi bili na nuli. Mislim da je to fer..
(zatim sam se okrenuo i otisao prema prodavnici brodova, u nekom nepoznatom smeru iako nisam znao gde se to nalazi, znajuci da ce me sanji poslusati).. | |
| | | Sanji Vinsmoke
| Subject: Re: Sea Rocks Sun Jan 13, 2019 9:12 pm | |
| (Slozicu se sa njim, dacu mu 500 belly-a. Treba nam brod, pa ne bi valjalo da budemo na nuli sa novcem. Krenuo je negde da ide, ja sam ga pratio, ipak mi je kapetan.)
Dobro, dacu ti 500 belly-a, kapetane Pedro. Koliki brod se moze kupiti za 1000 belly-a?
(Navikao sam se da ga zovem kapetanom, ako udjemo u neku drugu posadu, moracu da se odviknem od toga. Povukao sam dim iz cigare, zatim ga pratio i strpljivo cekao odgovor.) | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sea Rocks | |
| |
| | | | Sea Rocks | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|